Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mitől érzitek azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mitől érzitek azt, hogy "ez a nő kell nekem" vagy, hogy "igen, őt meg akarom ismerni"?

Figyelt kérdés
Milyen az a nő akivel ha találkoztok valahol és megtetszik, akkor nem csak megfektetni akarjátok hanem valóban meg is ismerni. Mi kelti fel igazán az érdeklődéseteket a másikban? Tudom, hogy szubjektív, ezek érdekelnek.
2023. okt. 1. 21:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
76%
Aki először barát.
2023. okt. 1. 21:09
 2/18 A kérdező kommentje:
Az ilyeneket ki lehetne fejteni. Amúgy oké, de egy barátnál is van ami már elsőre is szimpatikus, felkelti az érdeklődésed.
2023. okt. 1. 21:10
 3/18 anonim ***** válasza:
90%

Jól kijönnek, ennyi. Ebből kialakulhat vonzalom/szerelem.

A férfiak általában olyan nőkkel barátkoznak, akik szimpatikus külső jegyeik alapján is, kevés az olyan, akiknek mindegy a nő külseje (nem igénytelen nőkre értem).

Egyébként ha nem barátok/jó ismerősök, akkor először a szex jut eszükbe és az érzelmeken múlik hogy lesz több, mint szex (átlagosan mindegy mikor történik).

2023. okt. 1. 21:15
 4/18 anonim ***** válasza:
48%
Osszetett kerdes. Eloszor is a ferfin mulik, hogy akar-e tobbet a notol, vagy sem. Ha nem, akkor ez nem is igen fog valtozni. Ha nyitott komolyabb ismerkedesre mindket fel, akkor mar bejatszanak mas dolgok is. Par mondatbol mar lehet tudni, hogy a masik intelligens, humoros, hasonlo erdeklodesi koru. Tehat ide nem kell semmi extra. Eloben pedig azt nezem, hogy mennyire vannak meg benne azok a dolgok, amik nekem fontosak. Meg persze a red flageket figyelem, amik instant kiolnek mindent. Ha nincs kulonosebb gond, akkor meg ugyis halad az egesz a maga medreben, ahogy kell, dontest csak kesobb hozok, amikor mar jobban ismerem, eleve kell a pozitiv erzes a masik iranyaba, de az eszemmel is mellette kell dontsek. En igy jartam el, mukodik.
2023. okt. 1. 21:18
 5/18 A kérdező kommentje:
Oké, de adott egy szituáció: két ember találkozik, bejönnek egymásnak külsőre, nyilván max szimpátia van, mert még barátság sem alakulhatott ki, mert friss ismeretség. Mi van az adott nőben, (igen, tudom szubjektív, ezekre a véleményekre vagyok kíváncsi) ami eljuttatja a férfit ahhoz a gondolathoz, hogy "na ő jól néz ki, bejön (megdönteném), de szimpi is, megismerném szívesen". Illetve ahhoz, hogy el is hívja valahova?
2023. okt. 1. 21:20
 6/18 A kérdező kommentje:

"Eloszor is a ferfin mulik, hogy akar-e tobbet a notol, vagy sem"

De ezt honnan tudják a férfiak ilyen hamar, még azelött, hogy egy kicsit is megismernék a másikat?

2023. okt. 1. 21:21
 7/18 anonim ***** válasza:
63%

A nőn is múlik hogyan reagál az ő közeledésére. Ha nem látja hogy vevő, akkor sok férfi megáll, bár vannak olyan férfiak is, akik azt tartják hogy a nő kezdeményezzen, mert egyenjogúság van. De egyébként ha tényleg kellesz neki és nem önbizalomhiányos, akkor úgyis randizni hív, vagy kinyögi, hogy "khhhm" veled szívesen.

Viszont azért írtam, hogy az érzelmeken múlik minden, mert az az alap. Nem tudja senki igazából mi által alakulnak ki valaki iránt. Rezgések/biológiai folyamatok/bebeszélés stb stb. Egyszerűen csak jön. Nem kell erőltetni és sietni se sehová.

2023. okt. 1. 21:26
 8/18 anonim ***** válasza:
73%
Én ugyan nő vagyok, de szerintem olyan dolgok, amik egyedivé teszik a nőt, hogy pl. mit tart viccesnek, hogyan mosolyogja meg a viccet, hogyan reagálja le a dolgokat, hogyan viselkedik, milyenek a mozdulatai, a stílusa, a kisugárzása. Ezek a reakciók fel tudják kelteni a kíváncsiságot, mert tudni akarja a férfi, aki mindezt megfigyelte, miért éppen így reagál, mi lehet a mozgatórugója.
2023. okt. 1. 21:32
 9/18 anonim ***** válasza:
81%
Sokaknak elég annyi hogy mert húszéves.
2023. okt. 1. 21:47
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

"nyilván max szimpátia van, mert még barátság sem alakulhatott ki, mert friss ismeretség"

Akkor mi a szimpátia alapja?

2023. okt. 1. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!