Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen jogosan sértődhetett volna meg?
Van egy srác akivel plátói kapcsolatunk van (értsd csak neten beszélgetünk, eljátsszuk hogy érdeklődünk egymás iránt de egyikünk se erőlteti a személyes találkát) és egy felnőtt oldalon szoktunk néha egymásnak képeket küldözgetni. Ezt a részét az utóbbi időben nem igazán csináltuk de ma felraktam egy neten talált képet, amiről ő azt hitte, hogy én vagyok rajta és kiakadt, mert a képen a csaj épp egy pasit elégít ki orálisan.
Közben rájött hogy nem én vagyok a képen, de írta hogy ha nem netes kép lett volna akkor őróla nem hallottam volna többet.
Szerintetek nem reagálta ezt kicsit túl?
Mi van? Ez ugye csak valami kitaláció? Vagy tényleg ennyire a végét járja az emberiség, a kapcsolatok?
Nem is tudok erre mit mondani, ha ez igaz akkor mindketten kretének vagytok,már bocs.
Eleve nem küldök senkinek "felnőtt" képet, mert simán visszaélhet vele.
Az meg hogy nem is találkoztatok sőt nem is akartok, csak szexchateltek, vagy nem tudom mi ez, és ő így is birtokolni akar, féltékeny, zsarol, arra meg végképp nem tudok mit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!