Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan aki fél hogy történi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki fél hogy történik valami a párjával?

Figyelt kérdés
Borzasztóan félek nehogy meghaljon ,balesett érje bármi. Most az miatt vagyok ideges hogy ilyen 110/68/58-as vérnyomása van. Hétfőn megyünk orvoshoz . Nem szoktuk mérni. Viszont a sok munka 12 órázás és a sok kávé miatt lett neki egy kimerültsège azt mondták az ügyeleten EKG is jó volt neki.
2023. szept. 29. 22:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
En forditva szoktam lenni. Akkor se aggodok ha történhet vmi mert bennem az van vele soha nem történhet semmi baj.
2023. szept. 29. 22:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem pont az a bajom hogy megtagadok magam elott olyan is amit nem kéne.

Ő nem halhat meg neki nem lehet baja csak meggyógyulhat. Nincs olyan nem létezik, hogy baja legyen. Feláll mindenböl, bármiből es menni fog minden.

Nincs más opcio. Soha.

(1)

2023. szept. 29. 23:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Én még csak akkor aggódtam amikor túl messzire ment autóval. Értsd több mint 1000 km-t, több országgal arrébb, egy nap alatt, egyedül! Jól vezet, de ki lehet fáradni, meg más is lehet f.sz. Mentem nár vele, éjszaka szegény olyan fáradt lett hogy majdnem elalult, 20 percenként volt parkoló, és mind fullon volt. Én neg nem tudom az övét vezetni. Na akkor nagyon féltem. És ha belegondolok hogy ez egyedül is megeshet vele...
2023. szept. 29. 23:07
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

Én érted aggódom, hogy nem találsz időben pszichológust, pedig szükséged lenne rá.

Amúgy mi a baj ezzel a vérnyomással? Konkrétan tökéletes. Mi az 58? Ha pulzus, akkor az kicsit alacsony.

2023. szept. 30. 00:07
 5/6 anonim ***** válasza:
82%

Mi van? 110/70 tökéletes ideális vérnyomás...

40-60 nyugalmi pulzus is.

Normális vagy te?

2023. szept. 30. 02:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Jelen. Nálam is már beteges szintet kezd elérni az aggódásom érte.
2023. szept. 30. 23:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!