Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire tudható be lekoptatásnak? Csak azert mondta ezeket,mert nem akart megbántani?
Munkahelyen a hét folyamán atkerultem egy másik muszakba,ahol együtt dolgoztam egy lánnyal,aki hónapok óta tetszik.(elotte levo műszakban vagyok eredetileg, csak egy hetet vagyok naluk)
Hétfőn megprobaltam vele beszélgetni, de nem figyelt,nem kérdezett vissza, egy ket szavas válaszokat adott csak, és beállt a kínos csend.
Egyszer se kezdeményezett beszelgetest, aztán ma műszak végén rakerdeztem tőle, hogy van e problémája velem, vagy miért nem jött hozzám beszélgetni?
Erre azt mondta ,hogy ő amúgy se szokott eljarkalni a géptől,mert "huzosak a normák"🤣 (ejjelesek voltunk és 4 órától már kb nem dolgozott)
Meg hogy nem bírja az éjszakás műszakot,ezért se jött oda. De amikor ezeket mondta, akkor se figyelt rám,nem tartott szemkontaktust.
Sajnos joideig nem leszek vele együtt, jövő héttől újra visszamegyek a műszakomba,és valtaskor látom egy 5 percet.
Szerintetek ez egy kedves elutasítás akart lenni,csak nem akart megbantani? Nem mertem így randira hívni,de már honapok ota betegesen belehabarodtam
"Egyszer se kezdeményezett beszelgetest, aztán ma műszak végén rakerdeztem tőle, hogy van e problémája velem, vagy miért nem jött hozzám beszélgetni?"
-Ez kemény és durva, behisztizős kérdés volt! Már Tőlem is kérdeztek ilyet. Mondom neki ne kötekedj! Mondat tartalma, hangsúlyozás, túl agresszív!
Valakivel jókat lehet beszélgetni, valakivel nem annyira. Éppen nincs kedve hozzá.
Biztos észrevette korábban, hogy csorog rá a nyálad, ráadásul együtt kell dolgoznia veled, és még nyomod neki a dumákat. Nem csoda ha régebbi kollégái társaságát kereste és inkább velük beszélgetett (menekült).
"Nem mertem így randira hívni"
-Ezek után ne is akard!
Nem így szoktam csinálni. Mindig megvárom, hogy a lány kezdje a beszélgetést, egy szót nem szólok hozzá! Ha a lánynak megnyílik a szája onnantól semmi sablonos, unalmas, felszedős duma! Sima barátkozás, általános témákról való beszélgetés! Engem mindig a lányok szedtek fel! Arra szoktak figyelni, hogy bizonyos helyzeteket hogyan kezelem. Abból sok mindent letudnak szűrni. Szimpatikus, nem tolakodó, akkor 1 lépéssel közelebb enged.
36F
Két esélyes én akkor szoktam ennyire levegőnek nézni egy pasit, ha nagyon tetszik. Viszont az egyik barátnőmnek pont ez a taktikája, ha le akar valakit koptatni.
Én azért csinálom, mert így küzdenek udvarolnak. És már a nyomulás minőségéből, az udvarlás milyenségéből is nagyon hamar lemérhető, hogy az illető 1, mennyire kitartó, 2. (legfőképp ez) mennyire uriember, hogy tartással viseltetik a visszautasító magatartással szemben, ne adj isten elkezd hisztizni, vagy bunkózni.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!