Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bocsánatkérésre miért nem lehet válaszolni?
Egyértelmű szerintem, hogy más nőkkel is ismerkedik. Talán lekötötte a figyelmét valaki más, akit érdekesebbnek talált...
Én most tartok ott, hogy tényleg nem érdemes "szerelmes"-nek lenni. Így is úgy is jön valamiféle kiábrándulás.
Édesanyám elhalálozása után kb. 3, 3 és fél évvel "romantikáztam" Valakivel. Nem igazán érzem, hogy tartósan hűséges lenne. Kissé rejtve vannak előttem bizonyos dolgok...
Szerintem ne lángoljon annyira a szíved érte! Tudom, hogy könnyű mondani kívülről, de elég gyakran csak sima élettapasztalataink vannak. Még ha fáj is, ez a valóság.
2-es.
Igen, találkoztunk.
Van valakije. Ez annyira biztos, mint ahogy most éppen ülök.
N
Szerintem teljesen mindegy, hogy van-e valakije vagy sincs, a lényeg az, hogy egyáltalán nem voltál neki fontos. Innentől kezdve pedig teljesen felesleges azon morfondírozni, hogy miért viselkedik úgy, ahogy. Egyértelmű a válasz: nem érdekled.
Tudom, fáj, de majd elmúlik. Tapasztalatnak elteszed és éled tovább az életed, ahogyan mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!