Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek a párja külföldön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek a párja külföldön dolgozik és 2-3 hetente jár haza,lányok,ti hogy bírjátok?

Figyelt kérdés
Ausztriába akar kimenni a párom,de már most bele vagyok betegedve,mert aggódni fogok,hogy ki/hazaér e éppségben,plusz nemtudom lelkileg hogy fogjuk kibírni a hiányt! Tudom sokan vannak így,gyerekünk még nincs,de szeretnénk majd meg összeköltözni épp ezért is akar kimenni...de félek nagyon.
2023. szept. 29. 10:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
6 hetente,2 havonta jött haza.Amit ti külön fogtok tölteni az semmi,ahhoz külföldre ss kell menni.Ki lehet bírni,minden nsp beszéltünk,írtunk,pedig akkor még nem sok lehetőség volt.A szex része rossz,de egy hónap után nem hiányzott.Egyikünknek se lett senkije.Azért ne idegesítsd msgad,hogy éppségben éejen mindenhova,mert ahhoz nem kell külföldre utaznia,hogy baj legyen.Menj ki néha te is hozzá.
2023. szept. 29. 12:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Miért megy külföldre?

Mennyi ideig kell távol lennetek egymástól?

Te miért nem mehetsz ki?

Miért nem redukálható a távkapcsolat hossza?

Nálunk az alábbi történt:

- külföldi egyetem

- 2 éves képzés

- itthon egyetemista a másik

- Redukálható. Nálunk az erasmus működött. Egy évet lehet kérni. Ha mindketten kérünk 1-1 évet, meg is vagyunk. Annyi viszont nem is kellett, mert hamarabb végez a másik.

Mi gyakorlatilag nullára csökkentettük a távkapcsolatot, mert ez fontos volt számunkra. Ezért hajlandóak voltunk mindketten az alábbiakra:

- erasmus

- egy félévvel előbb diplomázás

- mesterképzés elengedése/csúsztatása

- sok pénz, amivel ez járna

Szerintem nem egyszerű, de ha van cél, pl hogy fél év múlva ki tudsz menni, akkor azért megcsinálható.

Kitartást

2023. szept. 29. 12:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Az èn párom is Ausztriába dolgozott. Hètfőtől pèntekig melo, utána indult haza. Mèg így is rossz volt.

Főleg ha valamièrt nem tudott hazajönni.

Meg lehet szokni csak fura.

Ő azóta már hazaköltözött, nem bírta tovább hogy csak hètvègèn vagyunk együtt.

2023. szept. 29. 15:56
 14/14 anonim ***** válasza:
66%
Offolom a témát de egy ilyen kapcsolatban csak szivatják magukat a felek. Sose mennék bele ilyenbe.
2023. szept. 29. 18:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!