Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lépnek ki a kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lépnek ki a kapcsolatból?

Figyelt kérdés
Rengeteg nő vagy férfi van olyan kapcsolatban akik meg csalják a párjukat vagy őket csalnak meg,vagy éppen minden nap veszekedés ,vagy rosszabb,erőszak. Ezek az emberek miért nem lépnek ki és kezdenek mindent újra? Volt dolgom egy ilyen emberrel illetve most is van.Ez miért jó nekik?

2023. szept. 28. 15:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
63%
Téged mit érdekel más ember? Magaddal foglalkozz, szakíts, ha egyszer olyan okos és erős vagy, mutass példát a többinek!
2023. szept. 28. 15:26
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Több válasz is lehet

1. Bántalmazó környezetben nőtt fel, így valójában ezt keresi, és még ha racionálisan azt is gondolja, hogy ez nem oké, attól még otthon érzi magát ebben a környezetben(pl ezért nagy hülyeség, amit sokan gondolnak, hogy az érzések valami természetfeletti dolgok, és hallgatnod kell rájuk. Meg h ha szerelmes vagy akkor maradj vele, miközben az érzések rohadtul rossz irányba is el tudnak vinni, így szükséges a racionalitás ÉS az érzelmek)

2. Valójában annyira nem szörnyű a helyzet, csak szereti eltúlozni meg panaszkodni

3. Vannak azok a tipikus átlagos/átlag alatti emberek, akik alapból kb senkinek nem jönnek be meg nem is ismernednek, aztán ha valakivel egymásra találnak, akkor vele vannak életük végéig, de jobb esetben a válásig. Ugyanis kb 0 az esélye, hogy az ember elsőre teljesen passzoló párt találjon, és akkor ezeknél az embereknél egyrészt mivel nincs semmi tapasztalatuk hogy mennyivel jobb is lehetne a kapcsolat, másrészt mivel nincs önbizalmuk, hogy mással is össze tudnának jönni, így inkább benne maradnak a rosszban.

2023. szept. 28. 15:33
 3/22 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem foglalkozz inkább magaddal. Írom ezt annak tükrében, hogy én kiléptem egy rossz házasságból, gyerekkel együtt.

Pont az ilyen ítélkező majmokra nem kíváncsi senki. Ezer és egy oka lehet annak, ha valaki nem lép. Gyakorolnod kellene némi empátiát, rád fér.

2023. szept. 28. 15:34
 4/22 anonim ***** válasza:
59%
az is itélet, ha azt irod, hogy majom a másik ember
2023. szept. 28. 15:44
 5/22 anonim ***** válasza:
67%
Mert egyedül még rosszabb és mèg nehezebb lenne.
2023. szept. 28. 15:49
 6/22 anonim ***** válasza:
59%

"Ezek az emberek miért nem lépnek ki és kezdenek mindent újra? Volt dolgom egy ilyen emberrel illetve most is van."

Te miért nem lépsz ki?

Oszd meg, légy fair a többivel.

2023. szept. 28. 15:52
 7/22 anonim ***** válasza:
63%
Èn megosztottam erre 0ra pontoztak le…
2023. szept. 28. 15:54
 8/22 anonim ***** válasza:
70%

nem minden embernek van gerince az egyenes játszmákhoz, a legtöbb eljátszik egy idegennel amikor aránylag "rendben" van otthon minden, miért?

mert nem bir a vérével

2023. szept. 28. 15:56
 9/22 anonim ***** válasza:
82%
#7: Azért, mert egy mondatot írtál. Bővebben illene. Így úgy jön le hogy gyenge fos vagy. XD
2023. szept. 28. 15:57
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű okból nem tudtam kilépni a bàntalmazó házasságomból: nem ment el a (volt) férjem.

Az elviekben jól hangzik, hogy nem kell a beleegyezése a váláshoz. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy papíron elválunk, de nem tehetem utcára. Tehát ugyanúgy meg kell tűrni egy fedél alatt. Aztán vagy fizet gyerektartás, vagy nem, ami inkább az utóbbi.

Csak abban tudtam reménykedni, hogy végre felszed valami nőt aztán odaköltözik. De ez nem történt meg.

Ehelyett eldurvult a helyzet, ha úgy nézzük, megszabadultam tőle, mert előzetesben van és kinéz neki pár év letöltendő. Hogy mi lesz, ha kiszabadult? Az már más kérdés. Én még csak el tudok tűnni, de van egy közös gyerek, akit joga lesz látogatni.

Azt most zárjuk rövidre, hogy jól kell választani. A pszichológust is megtévesztette. Amúgy pedagógus, mindenkivel udvarias, segítőkész, kedves. Kivéve minket, a családját. Olyan emberek is bántalmazók, akiket te ismersz és sose feltételezted volna róla.

2023. szept. 28. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!