Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki képes vakon bízni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki képes vakon bízni a másikban, az megérdemli, hogy becsapják?

Figyelt kérdés
2023. szept. 25. 21:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
18%
"És de, rendszeresen tartanak izgalmasnak. " Hahaha sejtettem. Amúgy nekem nem volt átverős eset, de a családunkban van ilyen mint te, és utánaolvastam. Jellemző az egész szöveged.
2023. szept. 25. 23:13
 22/25 anonim ***** válasza:
61%

"#17: Igen, egyébként ilyen is van. Egyszer én is kifogtam egy lányt, aki szakításkor és utána próbált mindent maximálisan a nyakamba varrni, mintha ő benne sem lett volna a kapcsolatba. Azért elég sokatmondó volt, hogy egy másik ex kelt a védelmemre és még a csaj gyerekkori barátja is.

Egyébként igen, aki nagyon győzködős, hogy "nem olyan", az általában gyanús."

Abszolút nem erről beszéltem. Hanem hogy a kapcsolat folyamán, mindenki (exek és barátok) hülyék csak ő a normális, és a segítőkész. Na persze. Nem is neked mondom, mert nem fogod belátni, az ilyen személyiség nem lát be semmit. Csak hogy felismerhető legyen másoknak.

"Azért elég sokatmondó volt, hogy egy másik ex kelt a védelmemre és még a csaj gyerekkori barátja is."

És ez pedig kifejezetten tipikus, ahogy lejáratja az ilyen az embereket. Nagy valószínűséggel beképzeled ezeket az eseteket. Tartom hogy a káröröm az életed alapvető része.

2023. szept. 25. 23:33
 23/25 anonim ***** válasza:
Hát pl birka elhiszi orbán hazugságait, akkor megérdemli.
2023. szept. 26. 00:32
 24/25 anonim ***** válasza:

#21 es #22: Ti amugy mirol beszeltek? Mit nem fogok belatni, milyen szemelyiseg vagyok?

Tovabbra sem irtan semmi karoromot. Ha mar valakinek beszolsz es vadaskodsz, legalabb irj mar egy peldat. Gyakorlatilag random kitalaltal ram valamit, mert annyira nem okes a fejedben valami.

2023. szept. 26. 07:58
 25/25 anonim ***** válasza:
Így nem. Viszont volt egy haverom, akinek megtetszett az akkori társaságunkból egy lány, én egyből mondtam neki, hogy vigyázzon vele, mert mindenkit megcsal, ha épp 5 percig nincs pasija, akkor meg kavar mindenkivel, de ha van az se gátolja meg, nincs olyan buli, ahol ne csókolózna valakivel. Ő ennek ellenére randizni hívta, alakult a dolog, összejöttek. 6 hétig tartott a nagy szerelem, meeert... találjátok ki. IGEEEN, megcsalta :D Ő megérdemelte, mert tudta róla, hogy megfogja, mégis összejött vele.
2023. szept. 26. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!