Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell egy melltartót kicsatolni sötétben (vakon)?
Szia!
Figyel megkeresed a kapcsot 0-5 percig szarakodsz és egy laza mozdulattal kikapcsolod
Erre nincs válasz, mert többféle csat létezik. Fél percig valóban szarakodsz vele, aztán csak kicsatolod valahogy.
Én nő vagyok, de nekem is nehezen megy néha, ez már csak ilyen. Különben te nem hordasz, ne várják el tőled a lányok, hogy profin kezeld a melltartót :DD
Hát, ez attól is függ, hol a kapocs. Mert vannak extrém fajták, ahol pl elöl van, vagy pedig ilyen bonyolultan van egymásba csúsztatva két kis pöcök.
De a legáltalánosabb melltartó az olyan, hogy [link] így áll benne a kapocs hátul.
Akkor két kézzel a legegyszerűbb kikapcsolni:
egyik kezeddel megfogod a csat egyik oldalát, másik kezeddel a másikat, aztán először egymás felé tolod őket, majd a jobb kezedben lévőt kicsit megemeled, és széthúzod a két oldalt.
Egy kézzel kicsit bonyolultabb, azt még gyakorolni kell, mert bár 10 éve hordok melltartót, még nekem sem megy mindig könnyen.
De azt úgy lehet talán, hogy (én jobb kezes vagyok, így mondom) a mutatóujjaddal leszorítod a hátához, a hüvelykujjaddal pedig elkezded tolni, és egy idő után ki tudod kapcsolni, mert össze tudod fogni a mutató- és hüvelykujjaddal.
ja, lehet, hogy a másik oldalon van a kapocs, akkor nyilván a bal kezedben lévőt emeled meg egy kicsit. :D
De javaslom, hogy vegyél kölcsön egy melltartót tesódtól vagy édesanyádtól, és gyakorolj azon. :D Csak ne a kedvencét vedd el, mert az feltűnő lesz neki. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!