Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves nőnek hogy a francba tetszhet egy 44 éves férfi?
Csak mert az nem kopasz, nem ráncos, nincs pocakja és olyan mondhatni sportos a külseje?
Dehát akkor is 24 évvel idősebb!
Ja és tudom hogy még csak nem is pénzes.
Akkor most mi van?
36 éves vagyok, igencsak bejövök a 17 körüli lányoknak.
Viszont nekem is kölyökképem van, illetve vékony vagyok, így jóval fiatalabbnak nézek ki.
Látni és érteni kell, hogy valójában nem is feltétlen a külső, hanem a kisugárzás számít.
Illetve, ha megnézzük a mostani 18 év körüli srácokat, a nagy része még gyerekes, éretlen.
Ez nem mindegyik csajnak jön be.
Tisztelet a kivételnek.
apakomlexus,ha pedig ez párosul az anyagi biztonsággal akkor a 40+ pasinak nyert ügye van.
Ismerek pont ilyet 20 éves a lány és 44 éves a jelenlegi pasija.
a lánynak alapvetően van egy apakomplexusa,mert az apja elhagyta őket gyerekként,az anyja meg úgy cserélgette a pasiait,mint más a zoknit.
Ráadásul a lánynak volt már valakitől egy gyereke, pár évvel ezelőtt az egyik pasiától teherbe esett,persze az akkori pasija( a gyerek apja) rögtön elhagyta.
Onnatól kezdve a többi vele egykorú srác rá se nézett a lányra.
Aztán jött a 40+ férfi érdeklődött felé,kedves volt vele,elfogadta nem zavarta hogy van már gyereke,megvolt az anyagi biztonság is
( munka,lakás, autó)
És együtt vannak már több mint 1 éve( azóta a csaj megint teherbe esett) a 44 éves ferfitól most
#11 Bravo!👌👍
Köszönöm az írásod! 27N
"Dehát akkor is 24 évvel idősebb!"
És?
"Akkor most mi van?"
Az, hogy egy ember nem csak életkorból és pénztárcából áll. Sőt, normális körülmények között utóbbi a legkevésbé szempont, és önmagában az életkor is csak kis mértékben. Ellenben van egy olyan dolog, amit személyiségnek hívnak.
Na, meg tudod, vannak, akiknek az idősebbek jönnek be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!