Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért meglepő, hogy sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért meglepő, hogy sokan hitegetik kapcsolattal a nőket szexért cserébe?

Figyelt kérdés
Vagyis hogy ez mindig így volt, sok filmben is bemutatják, hogy régen a cselédlányokat is szerelemmel hitegették, aztán pár dugás és szevasz. A kultúrában is úgy nevelték a lányokat, hogy vigyázzanak. De amúgy logikus is, mert a férfiaknak valamit kell tenni azért, hogy szexeljenek velük a nők és igazából ismerkedésnél ezek a határok nincsenek olyan egzakt módon kimondva, pont ez adja a plusz izgalmat is. Sokszor használják a csali és a hal hasonlatot is, el kell érni, hogy a nő belemenjen, aztán utána, hogy mi lesz kiderül. Igazából úgyis ki lehet lépni bármikor csak nyilván szofisztikáltabb magyarázatot kell adni annál, mint hogy "bocsi, csak dugni akartam".

2023. szept. 24. 15:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
61%

"Ha valakivel lefekszem, akkor azért, mert azt akarom."

Én azért, mert azt hiszem, mindketten kapcsolatot akarunk. Ha tudnám, hogy csak geczsák vagyok, akkor nem feküdnék le vele.

2023. szept. 24. 16:21
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor addig nem kell dugni senkivel, míg nem tisztázott a kapcsolati státusz. Ugyanis ennek a tükörképe az, amikor a második, harmadik randin már az ágyban landolunk a csajjal, amikor még a nevem is alig jegyezte meg, és attól, hogy megtörtént az eset, azonnal feljogosítva gondolja magát arra, hogy mi mostantól együtt szaladjunk a naplementébe. Nem kell ehhez hitegetni senkit, egy rakás nő még mindig azt gondolja, hogy a szexszel meg lehet fogni valakit, és automatikusan tartozásba kerül a férfi, ha lefeküdtek egymással.

Pedig ezek az idők is elmúltak.

2023. szept. 24. 16:46
 13/14 anonim ***** válasza:
39%

"Ha tudnám, hogy csak geczsák vagyok, akkor nem feküdnék le vele."

Akkor nem is igazán akarsz lefeküdni vele. Minek teszed akkor?

2023. szept. 24. 16:58
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Manapság nem léteznek cseledlanyok, édes. Illetve ha bárkit ebbe a kategóriába akarsz tenni, inkább kerüld el jó messzire. Na szevasz.
2023. szept. 24. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!