Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért meglepő, hogy sokan hitegetik kapcsolattal a nőket szexért cserébe?
19 éves koromtól viselek ékszerként arany karikagyűrűt. 100-ból 99 nő le sem köp miután meglátja. Az az egy viszont...a gumit is lenyeli.
Házas haverom leveszi a gyűrűt buliban, és mindig felszed valami nőt.
Ez kell a nőknek, a hazugság. Olyanok mint az a marha, amire azt mondjuk, "Kéri az ostort.".
Azért mert a mai világban, amikor a nők már nem csak házasságban és kapcsolatban kaphatók a szexre, hülyének/butának, de legalábbis feleslegesnek hat ilyen fölös köröket futni, amikor bőven van elég nő, aki kapható alkalmira vagy lazára is.
Szerintem az a kor meghaladott már, amikor ilyen trükkökre volt szükség ahhoz, hogy valaki eljusson egy nővel az ágyig. Épp ezért manapság tényleg csak az egyre butább rétegek csinálják szerintem.
Ha szexre lenne csak szükségem, úgy keresgélnék, mert magamnak és a másiknak is csak megspórolnék sok fölösleges kört és fejfájást. Én pl biztos nem randizgatnék azért nővel, hogy megdugjam. A randizás annak van, akivel akarok is valamit.
32/F
8.
Férfiként nem zavar, hogy házas a csaj. És amit írtál se zavarna annyira, ha időben lelépne, és nem a 37. randi után, mikor már bemutattam anyámnak is.
Nem értem ezt a hitegetest. Honnan veszi az illető, hogy kellene hosszú távra a nőnek.
Ha valakivel lefekszem, akkor azért, mert azt akarom.
Elég téves az az elképzelés, hogy a nő elviseli a szexet annak reményében, hogy valaki mellette legyen.
Viszont ha eleve csak dugni akarsz, akkor kozold, mert aki kapcsolatot keres, az nem vesztegetni az idejét. Ha csak dugni akar, akkor keres erre alkalmas pasit, és tiszta a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!