Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokan lehetnek akiknek középis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan lehetnek akiknek középiskola végére még nem volt kapcsolatuk és még szűzek?

Figyelt kérdés
Környezetedben hogyan látod?
2022. okt. 21. 05:35
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Mi ha jól emlékszek 18an voltunk fiúk az osztályban és szerintem 4en voltunk olyanok, akik szűzlúzerként ballagtak. Ez 2010-ben volt, és nyilván ez csak egy osztály volt a sok közül. Viszont a 20-25%-os arányt meg merném tippelni.
2022. okt. 21. 06:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Nálunk kb az osztály fele
2022. okt. 21. 06:17
 3/8 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem a mai világban elég nehéz szűznek maradni, aki vegyes suliba jár vagy osztályba. Mert mindenki kb. mindenre is kapható.
2022. okt. 21. 07:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk az osztaly tobb, mint fele. Mondjuk en szakmunkaskepzobe jartam, meghozza az egyik hiresen aljadek suliba :)

Aztan utana meg jott a katonasag....

38F incel

2022. okt. 21. 08:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az osztály nagy részénrk nem volt még addig kapcsolata.

Szerintem nem olyan ritka ez. Függ attól, milyen iskola, osztály. Hozzánk sok fiú járt, kicsit kockák, nem igazán értettek a lányokhoz. De a lányok közül se volt mindenkinek kapcsolata ballagásig, pedig nem voltak rosszak. Egyszerűen ilyen zárkózottabb, tanulósabb közeg volt, úgyhogy aki nem járt bulizni, annak nem jöttek össze ezek. De egyetemen beért a többség, és jött az első kapcsolat 20-onévesen.

2022. okt. 21. 09:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi 19 évesen ballagtunk még 2009-ben. Ugyan nem volt téma egymás szexuális élete, de sokról tudok, akik szüzek voltak. Én is, mert egy gimis-tini kapcsolatféleség volt még csak mögöttem. Egyetem alatt változott ez.
2022. okt. 21. 10:14
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
Középsuli nagy részében azért még eléggé anyádék próbálnak parancsolni, és ha nem vagy eléggé lázadó, és a suliban kevés az ellenkező nemű, akkor nem lesz túl sok lehetőséged érintkezni velük. Szóval szerintem középiskola végén még relatíve magas az arány, nem többség, de azért nem is olyan kevés, én is kb. 25-30 százalékra tippelem. Utána pár éven belül viszont már szinte minden, kapcsolatra alkalmas ember átesik rajta.
2022. okt. 21. 10:24
 8/8 anonim ***** válasza:
50% felett.
2022. okt. 22. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!