Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetemet most kezdő lányok mennyire randiznának egy 30 éves férfival?
8. Nagyon rosszul gondolod. Én a 4-es válaszoló vagyok. Munka mellett én is egyetemre járok közel 30 évesen és így van sikerem a fiatal nőknél.
Írhatsz akár egy regényt is a témában, amiről írtál, ezek a dolgok mellékesek mind, amiket felsoroltál, ha vonzó vagy és bejössz az ellenkező nemnek. Ha ott áll előtted egy neked nagyon tetsző, álmaid pasija férfi, magas, jóképű, amilyennek elképzeled, akkor le fogod tojni, hogy 30 évesen egyetemre jár. Kevés a vonzó férfi nagyon. Ha az vagy, akkor ilyeneket simán elnéznek neked. Az is kamu, hogy minden fiatal csaj kizárólag magával egy korúra vágyik, vagy hogy nézi a kort nagyon, ha ott egy vonzó férfi előtte. Nincsenek tele az egyetemek és a baráti körök a fiatal csajok számára "velük egykorú, velük egy hullámhosszon lévő srácokkal". Minden korosztályban kevés a jó pasi, megsúgom neked. Az is téves, amit írtál, hogy minden nő így gondolkodik, hogy minek válassza az idősebbet, ha ott a vele egykorú. Egy jóképű 30 éves pasi nem valami futottak még döntés sok fiatal nőnek.
És legalább még az is totál téves, amit írtál, hogy nem teremtettem még magamnak biztonságot 30 (vagyis 29) éves létemre. Saját lakásom van és 400 felett keresek, de ne zavarjon véletlenül se.
Tele vagy egy csomó téves feltételezéssel, annyi biztos. Szinte kizárólag azok szerepelnek a válaszodban, valahol ez nem semmi amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!