Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 eves de az Anyjanal lakik videken es annyi az elete hogy a kocsmaba jar. Ugye nem kar egy ilyen ferfiert?
Szezonban vendeglatasban dolgozik kulfoldon es szallon lakik, de amikor ennek vege, haza megy az Anyjahoz videkre, ahol felnott. A mindennapjait az teszi ki kb 5 honapig ameddig itthon van, hogy a kocsmaba jar inni.
Ismerkedtem vele, de en ot egy alkoholistanak gondolom es nem tudnek vele haladni az eletbe annyira sem, hogy sajat hazunk legyen. Es emiatt lett vege az ismerkedesnek. Maganyos vagyok, es neha ugy erzem, nem is volt ez akkora problema..de aztan eszhez terek, es ujra azt godnolom hogy nekem nem kell egy ilyen ember.
Rosszul tettem, hogy ezek miatt megszakitottam vele a kapcsolatot?
Nem kár érte. Ezerszer inkább egyedül, mint egy alkoholista anyuci pici fiacskája. Tök mindegy, miért iszik, alkoholista, mellette meg semmi más nem vár, csak a lecsúszás.
Biztos találsz ennél jobbat, kérdező!
Te magadrol beszelsz, az osszes valaszodbol latszik. :D
Neki nem volt felesege, es mint mondtam, tini kora ota iszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!