Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 eves de az Anyjanal lakik videken es annyi az elete hogy a kocsmaba jar. Ugye nem kar egy ilyen ferfiert?
Szezonban vendeglatasban dolgozik kulfoldon es szallon lakik, de amikor ennek vege, haza megy az Anyjahoz videkre, ahol felnott. A mindennapjait az teszi ki kb 5 honapig ameddig itthon van, hogy a kocsmaba jar inni.
Ismerkedtem vele, de en ot egy alkoholistanak gondolom es nem tudnek vele haladni az eletbe annyira sem, hogy sajat hazunk legyen. Es emiatt lett vege az ismerkedesnek. Maganyos vagyok, es neha ugy erzem, nem is volt ez akkora problema..de aztan eszhez terek, es ujra azt godnolom hogy nekem nem kell egy ilyen ember.
Rosszul tettem, hogy ezek miatt megszakitottam vele a kapcsolatot?
Gondolj arra, hogy milyen élet várna mellette! Egyből nem fogod bánni, hogy vége. :)
Ugyanúgy élne tovább. Szezonban külföldön, szállón, 7 hónapig nem is látod. Aztán 5 hónapig te tartod el, mert az ő elissza, amit megkeresett. Csodálatos lenne! Ja, nem.
Ez a hozzászóló tényleg tuti magából indul ki.
Kérdező, NEM A TE FELADATOD helyrehozni valakinek a saját maga által elcs*szett életét, PLÁNE nem úgy, hogy még csak ismerkedtek.
Nagyon jól tetted, hogy megszakítottad a kapcsolatot.
A függőség egyébként betegség, de az CSAKIS A SAJÁT FELELŐSSÉGE, hogy kezelje. Ez olyan, mintha valaki rohadó fogakkal ismerkedne. Persze, sajnálom, de ha soha nem megy el megcsináltatni egy fogorvosnál, akkor már igen is ítélkezem, meg ez igénytelenség. Az alkoholizmus ráadásul kihat a környezetére is, hiszen neked is el kellene viselned részegen, a pénzt az alkoholra szórva. Van a családomban nem egy alkoholista, és ennél nem nagyon van lejjebb, úgyhogy tapasztalatból beszélek.
A többi tulajdonságába meg még bele se mentem…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!