Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 eves de az Anyjanal lakik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 eves de az Anyjanal lakik videken es annyi az elete hogy a kocsmaba jar. Ugye nem kar egy ilyen ferfiert?

Figyelt kérdés

Szezonban vendeglatasban dolgozik kulfoldon es szallon lakik, de amikor ennek vege, haza megy az Anyjahoz videkre, ahol felnott. A mindennapjait az teszi ki kb 5 honapig ameddig itthon van, hogy a kocsmaba jar inni.

Ismerkedtem vele, de en ot egy alkoholistanak gondolom es nem tudnek vele haladni az eletbe annyira sem, hogy sajat hazunk legyen. Es emiatt lett vege az ismerkedesnek. Maganyos vagyok, es neha ugy erzem, nem is volt ez akkora problema..de aztan eszhez terek, es ujra azt godnolom hogy nekem nem kell egy ilyen ember.

Rosszul tettem, hogy ezek miatt megszakitottam vele a kapcsolatot?

2023. jún. 1. 16:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10%
Senki nem születik káros szenvedélyek függőjének.Valami oka biztos hogy van.De soha nem fog tudni kijönni ebből a szarból,amíg mindenki első látásra egy alkoholista,mama pici fiaként könyveli el.Ha valaki megkérdezné tőle,figyelj bameg,mi kínod van,nézz már magadra,jó ez neked?Lehet segítene rajta.Ha meg nem,még mindig lehet hagyni a francba,de legalább megpróbáltad
2023. jún. 1. 17:21
 12/18 anonim ***** válasza:
30%
Bocs,terapeuta vagyok,aki ilyen trágya emberek életét rakja helyre.És igen,nekem is volt részem benne
2023. jún. 1. 17:24
 13/18 anonim ***** válasza:
86%

Gondolj arra, hogy milyen élet várna mellette! Egyből nem fogod bánni, hogy vége. :)

Ugyanúgy élne tovább. Szezonban külföldön, szállón, 7 hónapig nem is látod. Aztán 5 hónapig te tartod el, mert az ő elissza, amit megkeresett. Csodálatos lenne! Ja, nem.

2023. jún. 1. 17:48
 14/18 anonim ***** válasza:
89%

Ez a hozzászóló tényleg tuti magából indul ki.

Kérdező, NEM A TE FELADATOD helyrehozni valakinek a saját maga által elcs*szett életét, PLÁNE nem úgy, hogy még csak ismerkedtek.

Nagyon jól tetted, hogy megszakítottad a kapcsolatot.

A függőség egyébként betegség, de az CSAKIS A SAJÁT FELELŐSSÉGE, hogy kezelje. Ez olyan, mintha valaki rohadó fogakkal ismerkedne. Persze, sajnálom, de ha soha nem megy el megcsináltatni egy fogorvosnál, akkor már igen is ítélkezem, meg ez igénytelenség. Az alkoholizmus ráadásul kihat a környezetére is, hiszen neked is el kellene viselned részegen, a pénzt az alkoholra szórva. Van a családomban nem egy alkoholista, és ennél nem nagyon van lejjebb, úgyhogy tapasztalatból beszélek.

A többi tulajdonságába meg még bele se mentem…

2023. jún. 1. 17:51
 15/18 anonim válasza:
89%
Valószínűleg jól tetted. Engem is kiábrándítana ha kiderülne, hogy a barátnőm megiszik napi 3-4 sört. És főlleg az, hogy ezt nem tartja problémának. Fiatalon én is ittam becsülettel, de ebből ki kell nőni.
2023. jún. 1. 17:52
 16/18 anonim ***** válasza:
83%
Ez még csak az, amit tudsz, biztosan vannak más finomságok is. Szerencsejáték, egy kis fű stb... Az a másik nagy baj, hogy aki napi 3-4 sört iszik meg, az nem érzi magát alkoholistának, pedig az, így még segíteni sem tudnál neki. Ha maga miatt nem változtat, miattad sem fog. Jobb, ha hagyod
2023. jún. 1. 17:54
 17/18 anonim ***** válasza:
11%
Sajnos,ez a mai társadalom alapköve.Aki börtönviselt,teljesen mindegy,hogy végül kiderült,ártatlanul ítélték el,akkor is börtönviselt marad.Aki bármilyen káros szenvedély függője,teljesen mindegy miért,akkor is az marad.A felszínesség,az elítélés,ez élteti a népességet Ha ugyanez bármelyik kommentelővel,vagy esetleg kérdés íróval történik,kirekesztés és inkrimináció.Kérem,csak így tovább!
2023. jún. 1. 18:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Aki tobb eve alkoholista es nem tudja kihagyni a pialast hosszabb ideig remeges nelkul azzal kar barmit is kezdeni.
2023. jún. 1. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!