Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/9 anonim válasza:
Hogy ezt a kérdést még hogy nem jutott eszébe senkinek feltenni…
Nem, nem az. Amúgy meg nem lesz a homlokodra írva.
4/9 anonim válasza:
Nem ez a lényeg, ne foglalkozz ezzel. Azzal viszont igen, hogy miért alakult így. S pláne, hogy hogy oldhatnád meg. Mivel eddig nem sikerült magadnak megoldanod, akkor menj el terápiába. Ez magától már nem fog megoldódni. Leginkább valami szexuálterápiába. Ma már vannak ilyen szakemberek. Én 24 voltam, amikor külső segítséggel sikerült összejönnöm egy lánnyal. Segítség nélkül valszeg nekem sem sikerült volna. Ennek meg van a pszichés oka, a családom ahol felnőttem aszexuálisan viselkedett, illetve más nyomorok voltak. Neked is valszeg valami ilyen átok ül a sorsodon... fel kell tárni.
50f
6/9 anonim válasza:
Gáz vagy nem, én az voltam. Azóta van barátnőm, és kifejezetten tetszett neki.
7/9 anonim válasza:
6-os Majd ha szakítotok minden ismerőse (beleértve a közös ismerőseiteket is) tudni fogja ezt olyan színezettel hogy ő szánt meg, éshogy vajon most majd hány év után könyörül meg rajtad ismét valaki
8/9 anonim válasza:
Nyilván súlyos problémák állnak mögötte
9/9 anonim válasza:
Ha nincs vele semmilyen kapcsolatom akkor nekem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!