Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves férfi vagyok, aki teljesen szűz, mert rettegek a nőktől, a visszautasítástól. De már nagyon ki vagyok éhezve a nőkre. Mit tegyek?
vágy olyanra amitől rettegsz? Ez beteges.
"Ha csak egy szex hiányzik"
hogy hiányozhatna neki az, amikor azt se tudja milyen.. max a fantáziája alapján.. de azt tudjuk hogy a fantázia meg a valóság nem épp egy és ugyanaz.
1# – Ez nem rossz ötlet amúgy! A tánc lazítja a gátlásokat.
2# – Én is. De ez nekem nem elegendő.
3# – Próbáltam már, de sajnos nem sikerült....
4# – Nem is tudom igazán, mi hiányzik. Csak a szex vagy a szerelem is. Szerintem a szerelem, romantika is. Lehet, hogy 5#-nek igaza van, hogy egy kupi segítene feloldódni, és utána tudnék érzelmi értelemben is nyitni a nők felé. Csak fiatal koromban alapvetően pont fordítva álltam ehhez.
6# – Tudod, a szex iránti vágy biológiailag van kódolva az emberben.Nem a szextől félek, hanem a nők által elkövetett lelki sérelmektől, a megalázástól és a visszautasítástól. És ez a beteges, nem az, hogy alapból vágyom a nőkre. Nem, tényleg nem tudom, milyen a szex, csak elképzelésem van róla, de a maszturbáció révén tudom, milyen érzés elélvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!