Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bolondulok meg 30 éves koromra? Mit csináljak?
Vágyom rá, hogy újra szépnek lássanak, arra hogy a férjem rám is féltékeny legyen, hogy én is tetszek valakinek, mindig én aggódom és szomorkodok a férjem miatt mert ő helyes és többször kerültem olyan helyzetbe hogy engem féltékennyé tettek vagy elszomorítottak.
Testileg megcsalni nem akarom nem is fogom, csak hogy ő is lássa hogy engem is szeretne más fiú is nem csak őt a lányok
Enged meg egy srácnak, hogy a popsid kinyalja, pl nekem :P
Ez az igazi behódolás jele, hogy imádnivaló a tested.
Illetve nem is megcsalás, ha nincs más.
3 voltam
30 évesen bolondulsz meg?
hány évesen házasodtál meg 20?
Elég nagy hülyeség amit beszélsz. Miért másnak akarsz tetszeni és nem a férjednek? Csak azért mert te féltékeny vagy és szenvedsz emiatt, még nem fog se jobban szeretni, se jobban becsülni. Az ilyen hülye játszmázással ha van esze, még ki is vág.
Talán beszélni kéne a férjeddel, hogy hiányolod a figyelmét, a korábbi vonzódást, a szexualitást. Elmondod tételesen miket szeretnél, mitől éreznéd úgymond nőnek magad. Hogyan éreztethetné veled, hogy vonzódik hozzád. Persze ez oda-vissza megy ám, neked is éreztetni kell ezt vele, hogy működhessen. Nincs olyan, hogy meresztem a s-ggem és várok a csodára.
Ha pedig halott a házasság, nem működik, a férjed tesz rád, akkor el kell fogadni hogy vége és továbblépni.
"mindig én aggódom és szomorkodok a férjem miatt mert ő helyes és többször kerültem olyan helyzetbe hogy engem féltékennyé tettek vagy elszomorítottak."
??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!