Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi vélemény érdekel. Mit lathat egy 22éves férfi, 30éves nőben?
Mik a buktatók
Lehet hosszutávú?
( én vagyok a női oldal)
Kb bàrmit.
Lukat, pàrt, anyafiguràt, meghódítandó milfet...
Félreérthető voltam...
Ő kapcsolatot szeretne, én vagyok bizonytalan
Hogy lehet - e ennek komolyan jovoje
Minden jo vele, de nem tudom felretenni ezt kor dolgot
Ha hosszútávon sem tudod félretenni a kor dolgot, akkor nem, nem lesz hosszú jövője.
Amúgy meg miért ne működhetne, ha jól kijöttök(?)
5. A milfet korosztályra is mondják, bár persze a 30 évesre nem ez a legjobb szó, de egy 30 éves is lehet milf egy fiatal srácnak. De milfnek inkább a 35-45 közöttieket mondják, ez igaz. (Akkor is, ha az adott nőnek nincs gyereke.)
A 20 év korkülönbséges kapcsolatokra is mondják, hogy "az apja/anyja lehetne", de persze manapság szinte senki nem szokott 20 évesen gyereket vállalni, mégis mondogatják.
"Akkor is, ha az adott nőnek nincs gyereke."
De miért? DILF-et nem mondanak helyes idősebb pasikra. Leora senki nem mondja, hogy DILF. Engem azért zavar, mert gyerekmentesként ne nézzenek már anyukának. A vaginám meghallja, kiszárad és bezáródik.
Ez megint szexizmus. Egy pasi lehet vígan öreg és helyes, de egy nőnek mamókának kell lennie.
Huu nem gondoltam, hogy ez mar ilyen elfogadott
Család, barátikor velemenye aggoszt még( még nem tudom hogy fogadnák) hosszutavon igenis fontos, neki 20-25evesek baratai, nekem 30-35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!