Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ferfinak taszito lehet az, hogy hetkoznap mindig melegito felsokben vagyok es farmerben?
Hetkoznap iskolaba es dolgozni vagyok, de sokszor a dolgaim elott talalkozunk vagy utana, es olyankor o hoz es visz, ilyenkor en mindig melegito felsobe vagyok es farmerekben.
Az a bajom, hogy nagyn nehezen talalok olyan felsot es nadragot ami tetszik egyszerre, es egyutt tudom hordani hetkoznap mert tul nagy a mellem es nem szeretem ha ram van feszulve a felso. Ezert vagyok melegito felsobe, azt csak felveszem es nem erzem magam rosszul benne. Ezen kivul a hajam mindig szep, es nem hanyagolom el magam.
Amikor randizni megyunk, vagy egesz nap egyutt vagyunk, nem melegito felsobe vagyok.
Egyebkent o is egesz nap jon megy, es o is melegitoben van.
Nem gondolnam hogy zavarja de azert megkerdezem most itt nevtelenul, mert azert latom hogy mas lanyok hetkoznapra is kioltoznek, es hatranyban vagyok e amiert en nem?
23N, a parom 22
2- azért ez nem teljesenigaz. Az ember adjon magára egy párkapcsolatban is (meg anélkül is). Ha együttvagytok nem azt jelenti hogy ha otthon ülsz szétfolyva zsíroshajjal hogy párod akkoris szeressen mert ha nem az nem igazi szerelem…
Igen is mindkét félnek odakell figyelnie magára. Hordj melegítőfelsőt de legyen tiszta, nem kirolytosodott, kifakult, lyukas, stb.
És persze ha nem alkalomhoz illő akkor ne.
Nincs ilyen, hogy "a férfinak" taszító ez vagy az.
Olyan van, hogy KONKRÉTAN a te párodnak taszító-e vagy sem.
Nos, egyrészt mi nem ismerjük, tehát ezt leginkább te tudhatod, másrészt viszont, ha ő is melegítőt hord, akkor nem hinném, hogy zavarja.
Nekem mondjuk fura lenne, hogy valaki melegítőben jár egyetemre (kivéve, ha a Testnev. Egyetemre jár), de nem vagyunk egyformák.
#3:
Ki azt írta, hogy semmit se adjon magára? Farmert írt és azt is hogyha mennek valahová kiköltözik! Minek írjam akkor, hogy ne hagyja zsírosan a haját akkor? Ad magára!
Azt kéne tudomásul vennie, hogyha tetszik a párjának és főleg szerelmes belé/szereti, akkor nem akad ki a farmeron, vagy melegítő nadrágon, se azon, hogy cofban lesz a haja párszor. Azzal sem állna tisztában lennie, hogy bizony tudattalan és meg akar felelni külső terén, miközben a külseje miatt és a belső tulajdonságai miatt van vele a párja. Aki még ezt sem tudja annak gondjai vannak sajnos.
Normális párkapcsolatban a felek tisztában vannak vele, hogy az ember nem valamiféle lelki létező, hanem a testtel-külsővel kapcsolatos dolgoknak is fontos szerepe van a vonzalomban, különben az szép lassan el fog múlni a szerelemmel együtt. Ehhez hozzátartozik, hogy önmagában, bármi öltözék nélkül is vonzónak tartod a másikat, de az is, hogy az öltözködési stílusaival együtt is annak tartod (amik közül ha nem is mind kifejezetten vonzó, de azért gond nélkül elfogadható, és nem taszító a számodra). Nyilván a józan ész és komfort keretein belül, hisz otthoni hétköznapi körülmények között senki nem csípi ki magát úgy, mint egy különleges randira.
Kérdező, arról, hogy neki mi tetszik és mi nem tetszik, ne minket kérdezz, hanem őt. Egyébként egy kis beszélgetés, utánajárás után valamikor meglepően könnyen lehet találni olyan cuccokat, amikről kisül, hogy neked is tök kényelmesek és neki is tetszenek.
Amúgy ha ő is melegítőben járkál, akkor egyrészt valószínűleg nem zavarja, másrészt nincs alapja elvárni, hogy te ne melegítőben járkálj.
Én is többnyire farmerben, egy sima pólóban/melegítőfelsőben vagyok hétköznapokon.
Így is megbámulnak állandóan úgyhogy nem gondolnám, hogy bárkit is taszítanék.
Hozzátenném, nem mindegy milyen az a farmer és melegítő.
Férfiként írom, hogy elég faroklohasztó, ha a 2X éves csajom nem tud/akar nőiesen öltözni.
Bááárrrr... [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!