Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan pasirol, aki nem akar dolgozni, csak elvárná, hogy a párja tartsa el?
Figyelt kérdés
2023. szept. 21. 07:09
1/7 anonim válasza:
Ő dolguk, ha nekik így jó, miért ne?
2/7 anonim válasza:
Apám volt ilyen. Öreg korára nem maradtak barátai, a gyerekei sem beszélnek vele, a kutya nem látogatja meg, mert egész életében mindig mindenkit lehúzott, de leginkább az anyámat. Aljas féreg az ilyen ember, egy pióca.
3/7 Noren1989 válasza:
Hàt, ha ebben teljesíti ki magàt, akkor javaslom a kötelet neki.
5/7 anonim válasza:
Létezik ilyen?
Miért tartaná el a párja?
6/7 anonim válasza:
Lol ilyen pasi nem kell.
Pont fordítva kell hogy legyen, a férfi tarja el a nőt.
7/7 anonim válasza:
Bár kimondva sosem volt, hogy elvárja, az exem pont ilyen volt. Eleinte bevettem a dumát, hogy milyen szar munkahelyei voltak, mindig volt valami indok, hogy miért hagyta ott az előző munkát. Aztán jött a duma, hogy nem talál állást, de érdekes módon minden napja úgy telt, hogy amikor én elmentem dolgozni, neki volt ideje a haverokkal lógni. Egy idő után megelégeltem és mondtam neki, hogy keressen egy állást, mert nem fogok mindent én fizetni. (Nem éltünk együtt, de sokat volt nálam és természetesen bármit csináltunk, én fizettem) Az édesanyja sajnos partner volt ebben, bár nem tetszett neki, hogy a fia nem dolgozik, de nem mert szólni neki, mert "megbántja". Ő is tőlem várta, hogy én majd megváltoztatom a fiát. Hát nem jött be, meguntam és kitettem. Így is túl sokáig tűrtem, a mai eszemmel nem vártam volna ezzel éveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!