Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekem van túl magas igényem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem van túl magas igényem, el kellene fogadnom hogy az udvariasság kihalt, vagy rosszul értelmezem és mást jelent az úriember kifejezés?

Figyelt kérdés

Sok negatív tapasztalat ért. Mondok egy példát.

A gépem éjfélkor landol. Nekem nincs autóm, neki van. Ilyenkor éjjel az út kb 20-20 perc autóval a reptértől hozzám. Mondom neki, hogy a metrópótlóval megyek a Határ úttól a végállomásig, majd utána be kell gyalogolnom (egyáltalán nem a legjobb környéken lakom) kb. 2 óra az út ha szerencsém van és elkapok minden éjjeli buszt. Erre ő elküldi a képernyőfotót hogy utánanézett a gépem menetrendjének. Én arra számítottam, hogy ez azt jelenti meglepetésképp elém jön. De nem jött. Fel sem merült benne.

Még sok ilyen, hasonló példát tudnék mondani, hogy én számítottam valamire, de nem az lett, semmi nem lett.

Ha szóba hozom, tehát én kérem = kommunikálok, akkor leszel megteszi DE nagyon-nagyon sok pofavágás, hangsúly, viselkedés kíséretében amiből egyértelműen kiderül hogy neki ez terhes.. de megtette.

2023. szept. 20. 20:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
12%

2. Igazat írt!

"- A többi udvarias srácot pedig az égvilágon senki sem becsülte meg, hanem inkább csak használták és összetörtén őket. Nyilván, megunták az egészet és megváltoztak. És nyilván, már ők sem játszanak."

Én kaptam már azért, hogy miért akarok fizetni a randin, mert ő nem K és nem is csóró, hajtottam el drogos koldust, és én lettem az erőszakos barom, előreengedtem nőt, mire közölte, hogy ki tud nyitni egy ajtót ő is, intéztem ingyen városi parkolást, mire megkaptam, hogy nem eladó, vittem vadhúst a családnak, mire jött, hogy erőszakos fegyveres vagyok,...

Ezért le sem x@rom őket, vannak prostik is.

2023. szept. 20. 22:29
 12/20 anonim ***** válasza:
40%

1. Van TAXI is, nem?

2. Nem lehet, hogy reggel melóba kell mennie, kipihenten?

2023. szept. 20. 22:31
 13/20 anonim ***** válasza:
13%

#11: Köszönöm szépen!

Érdekes amúgy megnézni, hogy más kérdéseknél megy a rinya, hogy nincs egy normális pasi sem, de ilyenkor valahogy a kérdező a rossz és minden bokorból normális pasik ugrálnak elő a NŐI válaszolók szerint.

2023. szept. 20. 23:29
 14/20 anonim ***** válasza:
K**vadrága a benzin
2023. szept. 21. 00:13
 15/20 anonim ***** válasza:
7%

"Kétirányú transzfer szolgáltatás már 2.490 Ft/út áron. Kedvezményes ár, megbízhatóság! miniBUD Budapest"

Csóró vagy taxira, autóra nincs pénzed miért repülgetsz?

Esetleg ez a munkád? Akkor menjen érted napnta hajnalban?

2023. szept. 21. 02:50
 16/20 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Kiváncsiságból megnéztem mi ez a 2.490 Ft/út áron miniBUD

Beírtam a címem, és az adatokat:

"55.59 EUR

We will send you an email confirmation after payment."

A taxi éjjel 20e/út

Igen, ennyi pénzem nincs taxira, illetve egyszer repülök 2-3 évente.

2023. szept. 21. 21:58
 17/20 anonim ***** válasza:
34%
16.-ra. És kérdező, 2-3 évente nincs 20.000 TAXI-ra? Akkor ne is repülj!
2023. szept. 21. 22:03
 18/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, te félre értetted a kérdést. Itt nem az én anyagi hátteremről van szó, hanem az udvariasságra. Ismered ezt a szót?
2023. szept. 21. 22:33
 19/20 anonim ***** válasza:
18.-ra. De minek vagy vele???
2023. szept. 21. 22:41
 20/20 anonim ***** válasza:

15 vok

Sorry

2023. szept. 22. 02:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!