Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekem van túl magas igényem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem van túl magas igényem, el kellene fogadnom hogy az udvariasság kihalt, vagy rosszul értelmezem és mást jelent az úriember kifejezés?

Figyelt kérdés

Sok negatív tapasztalat ért. Mondok egy példát.

A gépem éjfélkor landol. Nekem nincs autóm, neki van. Ilyenkor éjjel az út kb 20-20 perc autóval a reptértől hozzám. Mondom neki, hogy a metrópótlóval megyek a Határ úttól a végállomásig, majd utána be kell gyalogolnom (egyáltalán nem a legjobb környéken lakom) kb. 2 óra az út ha szerencsém van és elkapok minden éjjeli buszt. Erre ő elküldi a képernyőfotót hogy utánanézett a gépem menetrendjének. Én arra számítottam, hogy ez azt jelenti meglepetésképp elém jön. De nem jött. Fel sem merült benne.

Még sok ilyen, hasonló példát tudnék mondani, hogy én számítottam valamire, de nem az lett, semmi nem lett.

Ha szóba hozom, tehát én kérem = kommunikálok, akkor leszel megteszi DE nagyon-nagyon sok pofavágás, hangsúly, viselkedés kíséretében amiből egyértelműen kiderül hogy neki ez terhes.. de megtette.

2023. szept. 20. 20:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de a tettek beszélnek a szeretet mértékéről, így ő nem szeret.

A másik viszont, hogy nem célozgatni kell, hanem megkérni, hogy menjen érted, elvégre a párod.

2023. szept. 20. 20:40
 2/20 anonim ***** válasza:
16%

Dehogy halt ki. 2 dolog történt:

- Az udvarias, korrekt srácokat már fiatalon benyúlták és olyan a barátnőjük, hogy megbecsüli őket. Nyilván, ők nálad nem játszanak.

- A többi udvarias srácot pedig az égvilágon senki sem becsülte meg, hanem inkább csak használták és összetörtén őket. Nyilván, megunták az egészet és megváltoztak. És nyilván, már ők sem játszanak.

(Van 2 munkatársam is, akik az első kategóriába vannak. Az egyiküknél már van 2 gyerek, sok éve házasok. Most volt a házassági évforduló és tök jó meglepetést csinált a férj.

A másik páros fiatalabb. Elfogadják egymás negatívumait és problémáit, ehhez pedig mindketten többet raknak bele a kapcsolatba, mint amit másoknál látok.

Én meg vagyok a 2. kategória. Az udvariasságot, kompromisszumkészséget és egyebeket minden lány szerette, de csak egy ideig. Nem volt elég izgalmas. A többieknek meg eleve nem izgalmas, hogy nem macsóban tolja az ember az első perctől. Most meg már úgy vagyok, hogy biztos nem fogok energiát tenni a dologba és pl. utazni másokért, ha ugyanolyan szintű dolgokat megkapok teljesen nemtörödöm férfiként is.)

2023. szept. 20. 20:42
 3/20 anonim ***** válasza:
75%

Ki ez a személy? Ismerős? Haver?

Merthogy a párunk ilyet (ilyeneket, amiket még írsz) nem tenne. Ha te annak nevezed ezt a személyt magadra vess.

De szerintem kamu.

2023. szept. 20. 20:47
 4/20 A kérdező kommentje:
1: a kérdés második felében arra utaltam, hogy miért nem kérem meg kerek-perec. Mert ha meg is teszi, mellette megkapom azt hogy ez egy nem kívánt, megterhelő szívesség volt a részéről.
2023. szept. 20. 20:47
 5/20 anonim ***** válasza:
52%
Miért vagy még vele???
2023. szept. 20. 20:48
 6/20 anonim ***** válasza:
55%
Miért vagy vele? Egyértelmű, hogy teher vagy számára, sajnos. Kukázd.
2023. szept. 20. 20:50
 7/20 A kérdező kommentje:

Az érdekes benne, hogy ahogy mondtam ő küldte a képernyőfotót a flightradarról, és még előtte ő volt aki érdeklődött hogy mikor érkezem, ő kezdte ezt a kommunikációt.

Tehát én magamtól szóba se hoztam volna, úgy készültem hogy besétálok.

Ezért esett különösen rosszul. De lehet csak én vagyok túlérzékeny.

2023. szept. 20. 20:53
 8/20 anonim ***** válasza:
86%
Nem vagy az, ő viszont egy lusta barom.
2023. szept. 20. 20:58
 9/20 anonim ***** válasza:
83%

Nem halt ki, szerintem elég sok srác, férfi van, aki pofavágás nélkül kiment volna, a környezetemben többnyire ilyen kapcsolatokat látok, ahol ezek alap dolgok, illetve 1-2 szingli ismerősömnél is látom, hogy a családnak, barátoknak segítenek bármikor.

Te szimplán találtál valami lusta nyomit, nyilván belőlük is van bőven.

2023. szept. 20. 21:04
 10/20 anonim ***** válasza:
67%

Inkább..., nem jól választottál!

Én ott várnálak virággal a terminálban, kocsi a parkolóban.

2023. szept. 20. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!