Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok, mikor barátotok "udvariasságból" visszaír az exének?
Valamelyik nap ráírt a leányzó, hogy mi a helyzet, barátom válaszolni akart neki. Elmondtam neki, hogy nekem ez nem igazán esik jól, utána mondta, hogy oké akkor nem. De persze itt nem állt meg a történet, tovább szajkózta, hogy de anno én is visszaírtam egy srácnak (hozzateszem, a sráccal soha nem voltunk együtt, nem is "kavartunk").
Mindegy a lényeg az, hogy mondtam, hogy akkor csináljon azt, amit akar.
Vissza is írt neki, de nem beszélgetnek, elvileg.
Titeket ez, hogy érintene?
3 éve vagyunk együtt.
23/L
Miért ne írhatna vissza?
Nem szerelmi ömlengés lenne, hanem elmondaná, hogy pl. azóta másik párja van (te), mi van a munkahelyén, a szüleivel stb.
Ha utcán találkozna vele, akkor is pár mondatban elmondaná ezt neki. Kb. ennek az analógiája lenne ez a levél.
Nekem nagyon ellenszenves, hogy ennyire féltékeny vagy rá.
És félreértés ne essék: én se vagyok híve annak, hogy az exszel hosszútávon tartja valaki a kapcsolatot. De egy levélváltás, hogy melyikükkel mi van, ennek bőven bele kéne férnie.
hmmm,nem is zavarna annyira, hogy ha nem majdnem 4 éve beszéltek volna utoljára. Nem volt egy minden felemeszto nagy szerelem kb. 4 hónapig jártak, ezért furcsállom.
De persze, nem vagyok hárpia, nem hisztizek folyamatosan emiatt, de zavar.
Két féle ember létezik. Az egyik, akinek természetes, hogy az exekkel cseverészik, a másik meg minden kapcsolatot elvág az exekkel (amennyiben nincs közös gyerek).
Egyik típus sem fog megváltozni és nem is kell. A probléma azzal van, mikor ilyen "másféle" emberek akarnak egymástól kapcsolatot. Mindig az egyiknek sérülni fognak az érdekei. Ezért érdemes az ilyesmit még a kapcsolat előtt letisztázni, így nem lesz ebből sem bonyodalom.
Nálam megszívná az illető, mert az összes exem megmaradt barátnak. Ha nem is állok velük napi kapcsolatba, de mindig számíthatunk egymás támogatására, segítségére. Sőt az egyiket annyira szereti a családom, hogy a családi esémenyekre mindig meg is hívva.
Aki ezt nem tudja elfogadni, annak sajnos nincs helye az életemben.
Én nem beszélek az exeimmel, eddig a barátom se tette. Tudom, hogy őt is zavarná, ha én beszélnék valamelyikkel.
Ezéééért is annyira fura.
De persze megértem, nem vagyunk ugyanolyanok, csak hát eddig ő is így gondolta, ahogyan én, most megváltozott picit a gondolkodása.:D
Így van. Ez a pasi nagyon vissza akart neki írni!
Tudta jól h neked ez nem esik jól ennek ellenére mégis megtette ! Én ugyan ezt csinálnám az orra előtt csetelgetnek fiúkkal. Innentől ő se szólhatna bele. Kuss van neki is Amit szabad az egyiknek azt a másoknak is . Én így élek a párkapcsolatomba. Engem hülyének nem fog egy pasi se nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!