Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok, mikor barátot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok, mikor barátotok "udvariasságból" visszaír az exének?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap ráírt a leányzó, hogy mi a helyzet, barátom válaszolni akart neki. Elmondtam neki, hogy nekem ez nem igazán esik jól, utána mondta, hogy oké akkor nem. De persze itt nem állt meg a történet, tovább szajkózta, hogy de anno én is visszaírtam egy srácnak (hozzateszem, a sráccal soha nem voltunk együtt, nem is "kavartunk").

Mindegy a lényeg az, hogy mondtam, hogy akkor csináljon azt, amit akar.

Vissza is írt neki, de nem beszélgetnek, elvileg.

Titeket ez, hogy érintene?

3 éve vagyunk együtt.

23/L

2021. febr. 11. 14:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak egy exem van, időről-időre rámír (a késői időpontokból ítélve szerintem részegen), de ilyen tök random, akár évek kihagyása után is. Ilyen mi újság, hogy vagy, boldog szülinapot szintű dolgokat. Nyilván feltérképezi, hogy van-e esélye. Én mindig semlegesen válaszolok neki, megírom mi van velem, hogy jól megvagyok a párommal. Ezekre aztán vagy válaszol, vagy nem.

Nem akarok tőle semmit, de bunkóságnak tartanám simán csak nem válaszolni. Mondjuk most úgy látom végre becsajozott, remélem végleg lekopik így 6 évvel a szakítas után.

Ezt csak azért írtam le, hogy lásd a másik oldalt, attól még, hogy válszol, nem feltétlen akar bármit is az exétől. Meg nem mindegy, hogy most akkor aktívan beszélgetnek, vagy csak válaszolt egy üzenetre és annyi.

2021. febr. 12. 12:47
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
11 Érthető a te álláspontod is. Azért az valahol abszurd, hogy fontosabb valakinek nem megbántani az exét, mint a jelenlegi párja érzései. Ezt nem rád értem,hanem a kérdező helyzetére. Szerintem legalábbis ez nem normális.
2021. febr. 12. 13:07
 13/14 anonim ***** válasza:
39%
Itt az a baj, hogy úgy írt vissza, hogy tudta neked nem fog tetszeni. Tehát inkább vállalta hogy megbánt téged, minthogy megbántsa az exet azzal hogy nem ír neki. Én lelépnék az tuti.
2021. febr. 13. 20:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy testileg 23 éve születtél, de mentálisan tízszer, százszor öregebb vagy

Ha az utcán szembejön és köszönön neki a párod, akkor sodrófa?

2021. máj. 1. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!