Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavar ha a jelenlegi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar ha a jelenlegi párotok exe nem törölte el a facebookról a közös képeket?

Figyelt kérdés

Párom exe nagy facebookos volt,heti 5-6 /vagy tobb/közös képet felrakott a fb.re

Egy ideje új életet kezdett a pár mind két tagja,mégis a képeket fenn hagyta.

Nem tudom mi okból de engem baromira irritál.

Egyedül vagyok ezzel,velem van a gond? Közel száz képről beszélünk alsó hangon.

Párom minden közösképet törölt amit ő töltött fel egyébként.

2023. szept. 19. 15:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%
Ha csak egyszer néztél rá, honnan tudod, hogy még nem törölte le azóta?
2023. szept. 19. 16:50
 12/20 A kérdező kommentje:

Nem írtam,hogy egyszer néztem rá.

Szövegértés egyes,nagyon rosszindulatú kis p.tkány lehetsz! Az egyszer ránézek és a folyamatosan nézegetem között nincs lehetőség?

Ha értelmes választ nem tudsz adni,vagy idegesít a kérdés miért nem tűnsz el? :)

2023. szept. 19. 16:54
 13/20 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, te elmebeteg vagy? Mitől akadsz ki ennyire attól, hogy kérdéseket tesznek fel a témával kapcsolatban?
2023. szept. 19. 16:56
 14/20 A kérdező kommentje:

Kérdésre nem kérdéssel válaszolnak

A témával kapcsolatos kérdések és a provokálás között van egy pici különbség,ami látom számodra ismeretlen.

Elmebeteg nem vagyok,még mindig hiába próbálod ezt állítani;)

2023. szept. 19. 17:02
 15/20 anonim ***** válasza:
73%

Nem zavar. lesz*rom. Tessék válaszoltam a kérdésre.

A kérdező pedig egy idióta.

2023. szept. 19. 17:07
 16/20 anonim ***** válasza:
7%
A farka ami az ex pinájában volt rengetegszer, az nem zavar, csak a közös képek?
2023. szept. 19. 20:08
 17/20 anonim ***** válasza:
Pont ezért zavarják a közös képek 😄
2023. szept. 19. 20:13
 18/20 anonim ***** válasza:

A lényeg, hogy a barátod törölte. Mondjuk én sem lennék elragadtatva, azzal a különbséggel, hogy valszeg nem is tudnék róla. Egyébként nekem ez egy kicsit olyan, mintha még mindig nem engedte volna el teljesen. Némelyik nő a szakítás után is a tulajdonának tekinti a pasit.

N

2023. szept. 19. 20:18
 19/20 anonim ***** válasza:

Attól, hogy nincsen közös kép a neten kint, a tény, hogy baszott az exével is, és valószínűleg nagyon jókat, még nem tűnik el.

2023. szept. 20. 05:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem érdekel 🤷🏼‍♀️. Nálunk még családi képek is vannak, amiken rajta van az ex (férjem nagyinának a szülinapja, sógornőm esküvői képei ahol még együtt voltak stb). Ezek a férjemnek is megvannak, van ami Facebookra is kivan téve, valahol a képek közt ha nagyon akarom megtalálom (régen volt, sokat vissza kell keresni, de megvannak) az. Az exnél fogalmam sincs, sose néztem.
2023. szept. 20. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!