Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar ha a jelenlegi párotok exe nem törölte el a facebookról a közös képeket?
Párom exe nagy facebookos volt,heti 5-6 /vagy tobb/közös képet felrakott a fb.re
Egy ideje új életet kezdett a pár mind két tagja,mégis a képeket fenn hagyta.
Nem tudom mi okból de engem baromira irritál.
Egyedül vagyok ezzel,velem van a gond? Közel száz képről beszélünk alsó hangon.
Párom minden közösképet törölt amit ő töltött fel egyébként.
Nem írtam,hogy egyszer néztem rá.
Szövegértés egyes,nagyon rosszindulatú kis p.tkány lehetsz! Az egyszer ránézek és a folyamatosan nézegetem között nincs lehetőség?
Ha értelmes választ nem tudsz adni,vagy idegesít a kérdés miért nem tűnsz el? :)
Kérdésre nem kérdéssel válaszolnak
A témával kapcsolatos kérdések és a provokálás között van egy pici különbség,ami látom számodra ismeretlen.
Elmebeteg nem vagyok,még mindig hiába próbálod ezt állítani;)
Nem zavar. lesz*rom. Tessék válaszoltam a kérdésre.
A kérdező pedig egy idióta.
A lényeg, hogy a barátod törölte. Mondjuk én sem lennék elragadtatva, azzal a különbséggel, hogy valszeg nem is tudnék róla. Egyébként nekem ez egy kicsit olyan, mintha még mindig nem engedte volna el teljesen. Némelyik nő a szakítás után is a tulajdonának tekinti a pasit.
N
Attól, hogy nincsen közös kép a neten kint, a tény, hogy baszott az exével is, és valószínűleg nagyon jókat, még nem tűnik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!