Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar ha a jelenlegi párotok exe nem törölte el a facebookról a közös képeket?
Párom exe nagy facebookos volt,heti 5-6 /vagy tobb/közös képet felrakott a fb.re
Egy ideje új életet kezdett a pár mind két tagja,mégis a képeket fenn hagyta.
Nem tudom mi okból de engem baromira irritál.
Egyedül vagyok ezzel,velem van a gond? Közel száz képről beszélünk alsó hangon.
Párom minden közösképet törölt amit ő töltött fel egyébként.
Ha a párom törölte a közös képeket akkor nekem ennyi bőven elég.
Nem foglalkoznék tovább az üggyel.
Az ex mit csinál a képekkel nem párom felelőssége és nem érdekelne.
A párommal vagyok együtt nem az exével.
#2 tehát te még soha életedben nem nézted meg a párod fb.jét aki megnézi elmebeteg értem.
Nem azt mondom hogy mennyire idegesít,csak nekem picit kellemetlen vagy nem tudom...érdekes érzéseket vált ki belőlem.
Nem kezdek el hisztizni neki nyilván,meg sem említettem,hisz jól elvagyunk,nem szeretnék fölösleges veszekedést
Sehol nem írtam azt,hogy én ezeket a képeket nézegetem. :D
Az hogy már láttam,meg folyton nézegetem a kettő között azért van különbség
"#2 tehát te még soha életedben nem nézted meg a párod fb.jét aki megnézi elmebeteg értem."
Aki egyszer-egyszer ránéz az még nem elmebeteg. Aki folyamatosan nézegeti, kattog rajta és még kérdést is kiír a témáról, na az egy elmebeteg. Vagy simán csak egy idióta, lehet választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!