Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös programokon ki fizet? Hogy néz ki nálatok?
Kérdező fizet.
MINDIG.
Én pl. már fiatal koromban is azt mondtam, hogy nincs nálam pénz,ha a srácnál nem volt elég, pedig volt. Pedig kértem három Martinit, ő meg szerencsétlen egy pohár fehérboron szüttyögött.
Hát a pincér lesújtó tekintete , amit ez a szerencsétlen kapott, mindent megért:D
Bennem megmaradt az, hogy első randin én fizetek. De az első randin a legtöbb esetben max valami üdítő vagy kávé esetleg valami süti szokott lenni, szóval azt ki lehet bírni.
Utána már általában felesbe megy, de volt akivel váltogattunk, hol ő hol én.
39/f
Kedves 7-es én meg rohadtul nem megyek inkább sehova, mint hogy felzárkózzak az unatkozó "páromhoz", aki ráér programokat szervezgetni amiket anyagilag is finanszírozni tud.
Felőlem megjárhatja bárki a Bermuda háromszöget is, csak engem hagyjon békén vele.
7 éve vagyunk együtt, szóval bár mindkettőnknek van külön bankszámlája, de együtt élünk, megosztjuk a számlákat, és ha megyünk valahova, azt is.
Pl étteremben ha ő fizet, én állom a borravalót és a vonatjegyet.
Van, amikor fordítva.
Ha koncertre megyünk és én veszem a jegyet, akkor ő veszi az italokat.
Ha elromlik valami, ha valami váratlan kiadás van, akkor változik. A páromat havinta fizetik, engem meg hetente, szóval éppen kinek van pénze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!