Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért lehet az,hogy programoko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az,hogy programokon jól érezzük magunkat, de mikor együtt éltünk nem volt annyira happy az élet?

Figyelt kérdés
Párommal alapjába véve jól megvagyunk szeretjük egymást, programokra járunk, ölelkezünk, csókolózunk. De nem is oly rég együtt éltünk egy évig, és volt hogy veszekedtünk, megráncigáltuk a másikat, hangoskodtunk. Másnál volt ehez hasonló? Amúgy a páromat szeretem, kedvelem, de valamiért a másik nem gyakran felkelti érdeklődésemet,és mikor együtt éltem a párommal akkor döbbentem rá,hogy valamiért nem volt nekem teljesen happy ez az össze költözés.Nem éreztem azt,hogy hű de jó végre együtt élünk, aztán haza költöztünk de most újra együtt járunk jobbra ballra szinte majdnem minden jó,de félek,hogy ha megint össze költöznénk akkor az érzelmeim úgyanolyanok lennének,meg veszekednénk.Lehet hogy nem vagyunk együtt élésre alkalmasak együtt? Kinek volt ehez hasonló élménye?

2022. szept. 5. 20:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is hasonló.

Ha együtt élünk szinte nem is tisztel, de ha tartom vele a 3 lépést,(ha csak vele járok, de nem élek vele), akkor meg udvarias, kedves, manipulatív, és minden szinte tökéletes.

Nem tudom miért mennek át másmilyenbe együtt éléskor.

2022. szept. 5. 20:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig egy exemmel éltem együtt és ugyanezt tapasztaltam. Sokszor munka után tiszta méregzsák voltam, mert én szerettem volna csak úgy magamban lenni, ledobni magam a kanapéra és kész és engem nagyon idegesített, hogy mindig volt otthon valaki más is. Lehet csak nem a megfelelő partnerrel éltünk eddig együtt, nem tudom, de szerintem nem mindenkinek való ez a dolog. Akinek nagy igénye van az egyedüllétre, énidőre, az biztosan nehezen viseli. És persze sokkal izgibb a kapcsolat, ha nem vagyunk folyton együtt.
2022. szept. 5. 20:27
 3/10 A kérdező kommentje:
hát igen, én sokszor szeretem az egyedül létet, főleg ha bevagyok zárkozva a szobámban na azt szeretem a legjobban mikor senki sem szól hozzám, és szó szerint NYUGTON VAGYOK HAGYVA,békén.
2022. szept. 5. 20:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ugyanez a helyzet. 5 éve vagyunk együtt, de sokkal jobban megvagyunk ha nem lakunk együtt. Nagyon igénylem az egyedüllétet, ő meg nehezen fogadta el.
2022. szept. 5. 21:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Lakva ismerszik meg az ember. Nem hiába tartja a mondás.
2022. szept. 5. 23:01
 6/10 anonim ***** válasza:
95%

Ezért nem működnek a mai párkapcsolatok.

Bakker, programokon,nyaralás,kirándulás,étterem,mozi jó hogy

el vagytok.De az élet 90%-a nem ebből áll.

Hány ismerősöm él ilyen felszínesen,aztán csodálkoznak hogy

nics fél évesnél hosszabb kapcsolatuk..

2022. szept. 6. 11:41
 7/10 anonim ***** válasza:
#6 ebben mi a felszínesség?
2022. szept. 6. 12:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
6-ossal értek egyet.Hogy ebben mi a felszínes?Az egész kapcsolat nyilván nem Ő az igazi.Bulizunk nyaralunk néha dugunk.De ha már jönnek a szürke hétköznapok meló házimunka stb akkor már nem jövünk ki egymással.Ez semmiképpen nem szerelem ha csak a jóba.....
2022. szept. 6. 20:10
 9/10 A kérdező kommentje:
ezzel egyetértek programok jók dugás itt ott de ha már együtt élünk akkor elő jönnek az együttlét problémái,de más kapcsolatban is vannak súrlódások nem ha együtt élnek?
2022. szept. 6. 21:25
 10/10 anonim ***** válasza:

De más kapcsolatokban is vannak,de normál kapcsolatban

egy otthoni délután is telhet jól, egy kertészkedés, stb.

Mert az hogy ha valaki mindig programot gyárt,nem tudnak

otthon együtt punnyadni, az azt jelenti hogy nem kötődnek

a másikhoz csak felszínesen.

2022. szept. 7. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!