Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Messengeres vita gyerekes, ha egyszerűen jobban ki tudom magam fejezni írásban?
Jó megoldás, nekem is jobban megy ez. Szerintem játszátok le úgy, hogy leültök egymással szemben, kiírod magadból, amit szeretnél, ő reagál rá, és arra is reagálsz, folyt.
Tehát szemtől szembe menne a megbeszélés, csak az éteren keresztül.
Engem idegesit ha veszekszunk vita van hogy annyi sincs benne hogy felhiv hanem pötyög mint egy nyomorult.(ex
Hál isten van már másik barátom aki felhiv állandoan ha épp nem vagyunk egyutt. Mert millio beszéd téma van irasban lassabb az egész.
Én emailben szedtem össze a gondolataimat és utána szóban megbeszéltük meg.
De nálunk még azt mondta h úgy túl tömény és csak rázúdítom, nem olyan reagálni rá mintha szóban mondanám el, mert lehet hogy az első mondtara már tudna mit mondani, én pedig azt a gondolatmenetet folytatom amire neki nem volt lehetősége reagálni.
"az első mondtara már tudna mit mondani, én pedig azt a gondolatmenetet folytatom amire neki nem volt lehetősége reagálni":
Azért ebben is van egy kis igazság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!