Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy szép lánynak visszeres az egyik lába, az már kizáró ok hogy egy pasi összejöjjön vele?
Nem beképzeltségből, de elég szép, helyes lány vagyok. Alkatilag is csinos, a fiúknak általában tetszeni szoktam. De sajnos fiatal korom ellenére a bal lábamon kialakultak visszerek. Egyszer már megműttetettem, de sajnos újra előjöttek.
Attól félek, ha nagyon tetszek is valakinek, elfordul tőlem emiatt.
Ez lehetséges hogy ez fogja majd meghatározni hogy mennyire vagyok jó csaj?
Mozgok is rendszeresen, tehát igyekszem odafigyelni az alakomra, mielőtt még valaki azt feltételezné hogy elhanyagolom a külsőmet.
Nekem nem kizáró ok. Múlt héten tök véletlenül láttam egy nőt, előttem állt a sorban, és kiszúrtam a visszereket az egyik lábán. Aztán ahogy felemeltem a szemem és végigpillantottam tetőtől talpig, levontam a következtetést, hogy "pfúú, de jó nő!" :).
Senki sem tökéletes, csak a mai világ mindenhol ezt sugallja. Nyilván érdemes a dologra figyelni, kordában tartani, ha tudsz, javítani rajta, de emiatt egyáltalán nem kell, hogy kisebbségi komplexusod legyen.
Már kizáró ok?
Attól félek, hogy…
Ne agyaljál hülyeségeken hagyd meg a többieknek! Pacsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!