Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Tényleg számít mikor van az első szex?
Azért írom ki, mert nagyon sok kérdést és választ, sztorit olvasok és nagyon ellentétes véleményeket látok és érdekel. Van-e olyan, hogy túl korán ami elveszi az érdeklődést?
Tehát adott egy nő akivel randiztok/ismerkedtek/egy társaságba jártok és megtetszik/egy hobbi körötök van/x és külsőre bejön. Szóval vonzónak tartjátok. Tegyük fel ő is vonzónak tart titeket. Mikor "van ott az ideje" a szexnek, ami nem veszi el tőletek az érdeklődést a személyisége felé? Tudom, hogy nincs 2 egyforma eset meg, hogy ez szubjektív.
De van olyan, hogy valaki azért nem fog már érdekelni a továbbiakban, mert relatíve hamar volt az első szex? Vagy semmi jelentősége?
Mondjuk van a szélesebb társaságodban egy csaj aki bejön. Olyan túlzottan nem ismeritek egymást. Ha ez a nő relatíve hamar lefekszik veletek, nagyon elmélyült ismeretség nélkül, akkor onnantól kezdve ő érdektelenné válik (a személyisége) vagy eleve sem volt az?
Randizás során van olyan, hogy túl korai vagy ha igazán érdekel hogy ő milyen ember akkor nem?
Számít az idő, van olyan, hogy túl korán?
30! Ezt a kiteljesedéses szöveged romatikus regényből csórtad? Mert ott szoktak ilyen nyálas dolgokat írni, pont azért mert nem igaz. Aki ilyesmit elhisz az jó esetben kap egy érzelmi csalódást, rosszabb esetben megnyomordik egy életre lelkileg, még rosszabb esetben elakaprják egy út szélén.
Nem azt mondom, hogy az emberek ne szexeljenek, de ez a bárkinek odadobom magam mint egy rongybaba, mert viszket a puncim egy öngyilkos mentalitás.
31.
28,29 és 30 is én vagyok.
Mint fentebb írtam, nem adom bárkinek oda magam. Értem küzdeni kell, de utána sajnos eléggé rá vagyok függve a szexre a párommal. Pont azért, mert érzelmileg kötődöm hozzá és szeretem. Ezért csak ő kaphat meg így engem, ennyi.
Az eggyé válás meg szimplán igaz. Amikor egymást juttatjuk a csúcsra.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!