Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Tényleg számít mikor van az első szex?
Azért írom ki, mert nagyon sok kérdést és választ, sztorit olvasok és nagyon ellentétes véleményeket látok és érdekel. Van-e olyan, hogy túl korán ami elveszi az érdeklődést?
Tehát adott egy nő akivel randiztok/ismerkedtek/egy társaságba jártok és megtetszik/egy hobbi körötök van/x és külsőre bejön. Szóval vonzónak tartjátok. Tegyük fel ő is vonzónak tart titeket. Mikor "van ott az ideje" a szexnek, ami nem veszi el tőletek az érdeklődést a személyisége felé? Tudom, hogy nincs 2 egyforma eset meg, hogy ez szubjektív.
De van olyan, hogy valaki azért nem fog már érdekelni a továbbiakban, mert relatíve hamar volt az első szex? Vagy semmi jelentősége?
Mondjuk van a szélesebb társaságodban egy csaj aki bejön. Olyan túlzottan nem ismeritek egymást. Ha ez a nő relatíve hamar lefekszik veletek, nagyon elmélyült ismeretség nélkül, akkor onnantól kezdve ő érdektelenné válik (a személyisége) vagy eleve sem volt az?
Randizás során van olyan, hogy túl korai vagy ha igazán érdekel hogy ő milyen ember akkor nem?
Számít az idő, van olyan, hogy túl korán?
22! Most bocs, de arra meg ott a kezed.
Szerintem a normális ember fél az első szextől, mivel egy másik ember előtt van totálisan kiszolgáltatva. Épp ezért fontos, hogy kivel meg, hogy veszted el.
Attól, hogy te féltél az első szextől, nem feltétlen általános és nem feltétlen ez a normális.
Totálisan kiszolgáltatva? Szerinted minden nő retteg, csak rávesznek minket? Hülyeségeket beszélsz.
24! Miért mi a normális? Hogy azt hiszi a valóság az ugyanaz lesz, mint amit elképzel? Mikor nagyon nem. Normális ember minden új helyzettől fél, ez a normális, ez a túlélés alapja.
Amúgy mikor ot állsz meztelen egy másik ember előtt-mellett és az éppen uralkodik feleted, mert valljuk be egy nő nem sokat tud tenni egy nála sokszor kétszer erősebb férfi ellen, akkor azt totális kiszolgáltatottságnak hívják! Hányszor lesz az ilyen szexmániás kislányokból aztán erőszak meg rosszabb esetben gyilkosság áldozata? Sokszor.
Mivel normális, intelligens, figyelmes, rendes volt az illető így nem volt belőle probléma és szép emlék maradt.
Nem fogok vitázni idegenekkel egy anonim fórumon a többit illetően, az eredeti kérdésre koncentráljunk:)
18. Én konzervatív nő vagyok, bár inkább régimódi. 24 leszek, nem szeretem magam az elején odaadni. DE! Utána naponta többször is igénylem a szexet és kívánom a párom. Kb 0-24 erre tudok gondolni, pedig nő vagyok. :)
Kívül nyilván nem így nézek ki, sokan nem nézek ki belőlem, főleg a babaarcom miatt. De nem is baj, hogy nem mindenki látja ezt kívülről. :)
25. Ne írj már baromságokat.
A szex, szeretkezés kiteljesedés. A másik testének teljes felfedezése, megszeretgetése. Nem lerombolása.. nem bántják egymást, nem fájdalmat akarnak okozni hanem örömet, élvezetet.
Ismered a fogalmak jelentését?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!