Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy még én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy még én szégyellek találkozni az exemmel?

Figyelt kérdés

Hülyén érzem magam, amiért kihasznált, és bántott is. Bár legutóbb mikor összetalálkoztunk ő került engem mikor a barátommal mentünk valahova.

Pedig még neki kellene büszkébbnek lenni, hiszen szinte egyből megházasodott utánam. Legszívesebben soha az életben nem szeretnék vele találkozni, és nem akarom látni sem.

2023. szept. 13. 11:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg ő is szégyelli magát, ezért került. Te meg azért szégyelled magad, mert hagytad magad átverni, ahogy írtad is fent. De amúgy ne szégyelld magad, az ő szégyene, ha kihasznált és bántott.
2023. szept. 13. 11:50
 2/6 anonim ***** válasza:
De miért találkozol vele? Legjobb lenne tényleg nem is látni
2023. szept. 13. 11:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Még így is egy másik helyen találkoztunk, mint ahol élünk, egy boltban, nem szándékosan akartam vele találkozni.
2023. szept. 13. 12:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez azért van szerintem, mert a te kudarcod is. Minden ilyen tali kellemetlen, mert előhozza a sikertelen kapcsolatot, illetve a valaha volt intimitás (nem (csak) a szexre gondolok) nagyon nehezen múlik el, igazából sosem. Az hogy egy emberként működtetek, az szinte megszüntethetetlen míg élsz.
2023. szept. 13. 13:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha véletlenül találkozol vele legközelebb, ne szólj hozzá semmit. Tényleg ne, mert így csak emészted magad
2023. szept. 13. 13:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem szóltam én hozzá semmit sem.
2023. szept. 13. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!