Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzdjem le, hogy félek a bemutatástól? Nektek milyen volt találkozni az ismerőseivel?
Kb 5 hónapja vagyunk együtt, de még nem találkoztam a haverjaival és a családjával sem. Amikor vannak nála nem megyek át (pedig hívott), mert nem akarok bezavarni és nem is hívott konkrétan el a szüleihez sem, ő is csak akkor megy ha programjuk van. Őszintén nagyon nem is szeretnék, mert nem tudom mire számítsak, nem érzem jól magam nagyobb társaságban. Az enyémben pedig én vagyok a középpontban tehát teljesen ismeretlen számomra egy idegenekkel teli szitu. Valószínűleg nem állnék le senkivel beszélgetni, esetleg nevetgélek amikor hozzám szólnak, de ha rá gondolok már kellemetlen. 28 éves vagyok, a barátom 30, nem vagyok gyerek viszont az elmúlt időszakban egy tartós kapcsolatom volt, tehát 8 éve nem kellett előadnom magam családnak…
Voltatok ilyen helyzetben vagy csak nekem okoz ez problémát? 😅Jobb túl lenni rajta? Hogy kellene viselkednem? A barátnőim szüleivel is jóban vagyok, de őket is kb 20 éve ismerem..
Én simán mondok nemeket.(haverokkal.mondjuk könnyü, engem a szülői bemutatás zavar mert körúlményeskednek rákészülnek hivnak várnak. En meg azt birom ha pl.spontan összefurunk valahol vagy veletlen ugy alakul az egész merr mondjuk anyu kocsiját barátom viszi szervizbe es beszaladunk érte hozzájuk 5 perc es megyunk is, vagy bármi)
A "körasztalos vallatásos" kenyszeres bemutatmozasokra meghivasokra simán szórom a nemeket.
"Amikor vannak nála nem megyek át (pedig hívott), mert nem akarok bezavarni"
Ha hívott, akkor nem zavarnál. Valószínűleg örülne, ha mennél, ne utasítsd vissza. Azt is gondolhatja, hogy nem vagy kíváncsi a haverjaira. (Csak ne nevetgélj zavarodban. Mindig jönnek új emberek mindenki életébe.)
Arra gondoltam ezzel, hogy ott én hozom össze az embereket akikkel együtt vagyok, a barátaimat, rokonaimat akik nem ismerik egymást, de én mindenkit ismerek.
Az elsővel egyetértek, sokkal kényelmesebb lenne egy “villámlátogatás” mint beülni egy 30 fős társaságba kihallgatásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!