Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már rosszul sikerült " FAIL " szexed?
Részeg voltam és elaludtam miközben sz0pott :/ Nemtom kinek volt a cikibb :D:D
17/F
hátén még ott is szerencsétlen vagyok:D
emlékezetesebbek...:
anyós pajtás benyit, majd a hirtelen soktól lemerevedetten ott áll még két percig míg én ártatlannak tűnő mosollyal az arcomon égnekálló lábakkal megkérem h távozzon...
aztán egyszer leestem az ágyról és rámesett a fél szekrény. az viccesvolt.
meg egyszer kocsiban próbálkoztunk, az egy dolog hogy szerintem ott kicsi a hely és bár izgalmas de marha kényelmetlen, de az idióta exem elfelejtette behúzni a kéziféket, vagy sz*r volt már nem emlékszem, a lényeg hogy a kocsi saját életre kelt.
aztán még egy házibuli volt vicces, amikor azthittük egyedül vagyunk de kiderült hogy a fotelban aludt egy srác...hát felébredt útközben és sűrű elnézéseket kérve távozott... rám meg olyan röhögőgörcs jött hogy nem bírtuk befejezni:D
A most már exnek azt mondtam nagy hév közepette h csak a szex miatt vagyok vele:D hát akkor izgatónak találtam de neki valahogy elment a kedve az egésztől:D
Benyitottak 2x is, hogy kész az ebéd:D
Aztán nem akarta felhúzni a gumit, én szinte könyörögtem neki, aztán fogta elbaszta a szoba másik végébe -szintén nem volt befejezés.
Pasik...ehhh:D
Bealudtam közben, barátom rázott fel hogy mi van már:D
Meg volt olyan , hogy a fürdőben álltunk neki, én leültem a kád szélére, ő elém állt, akartam ugye a számmal egy kicsit csinálni..na de ehelyett elvesztettem az egyensúlyom, majdnem hátra borultam a kádba és szépen reflexből a farkába kapaszkodtam meg. Szegénynek pár napig fájt is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!