Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha az exem csak azért mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az exem csak azért mert beszéltem vele másnap idilli fotókat tesz ki a párjával direkt csináljam ezt én is?

Figyelt kérdés

(Jóban válrunk el, nem tudok arrol hogy miket gondolhat rolam)

Soha nem voltak kint magánszférás képei nem is èrdekelt az adatlapja sem, semmi.

De egy haláleset miatt beszèltünk(temetés stb)

És egész jol eltársalogtunk.

Erre másnaptól a főképet is telenyomta a párjával közös idilli fotókkal ugy hogy evek alatt se volt neki kint semmi.

Mintha a képembe akarná dörgölni hogy párja van meg minden.miközben tudja mindenki de engem hidegen hagy. Régóta vagyok mással rég le lett zongorázva minden.

Most attol hogy beszéltem vele ugy érzi meg kell "erősítenie" a kapcsolatát?

Rosszul esett.

Sajnoa nem tudom letiltani sem mert nem is ismim csak messengerem van.igy meg nem engedi.

Tegyek fel én is esetleg valami házassági vagy eljegyzéses fotókat hogy bibibí?

#orr alá dörgölés
2023. szept. 12. 12:00
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Vagy hívjam fel csakaézrt is random hülyeségekkel hogy lássa marhára nem èrdekel?
2023. szept. 12. 12:00
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Biztos csak miattad rakja ki az idilli fotokat. Nem lehet hogy pont csak nyaral?
2023. szept. 12. 12:06
 3/18 A kérdező kommentje:

Nem nyaralós. Soha nem rakott ki semmit sem.

De miután beszéltünk(évek múlva)meg azonnal.

2023. szept. 12. 12:09
 4/18 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a párja rágott be rá, amiért beszélt veled. Szerintem ez a legvalószínűbb eset.

Hagyd figyelmen kívül

2023. szept. 12. 12:10
 5/18 A kérdező kommentje:
Ja ő megbanthat hogy alám dörgöl egy ilyet en meg hagyjam figyelmen kivul? Tudod mikor.
2023. szept. 12. 12:13
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
De ez nem rólad szól. Valószínűleg a párja nyaggatta. Nem miattad rakta ki, han mert a párja megsértődött. Ezt ne irigyeld
2023. szept. 12. 12:14
 7/18 A kérdező kommentje:
Nem a párja mert amolyan főzőmosó ronda csicskanője van akinek szava se lehet.(exem nàrcitipus) Nem a nő irányít náluk ez holtbiztos.
2023. szept. 12. 12:22
 8/18 A kérdező kommentje:

A kapcsolatuk elején velem akarta csalni csak en beintettem neki meg le...tam.

Nagy nulla a párja.

Az ex itt a "góré"

Valszeg vissza akart vágni. Vagy vmi egoháborúzhat.

2023. szept. 12. 12:23
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem körülötted forog a világ. És igen, ezek szerint érdekel.
2023. szept. 12. 12:29
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
A saját padiddal foglalkozz. Ennyire izgat még az ex, hogy egy fotó miatt kiborulsz? Szegény párod.
2023. szept. 12. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!