Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, titeket se hívnak fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket se hívnak fel soha?

Figyelt kérdés

Én konkrétan olyan rosszul érzem magam, hogy ma már nem alap az, hogy egy pasi elkérje a telefonszámom, illetve ha van párkapcsolatom, akkor néha felhívjon.

Nekem sokkal jobban esne, mint a fulltime pötyörészés chaten, mert telón napi fél óra alatt bőven több dologról lehet beszélni, és mélyebben. Nem beszélve arról, hogy a chatelés a félreértések melegágya.

De valahogy én alig tudok erre rávenni bárkit (meg hát rossz érzés is, hogy a másik félben erre nincs igény).

Még a Messenger hívás is jobb lenne, de az is alig van, általában arra hivatkoznak, hogy nem szeretnek telefonálni.

Ezt más is tapasztalja? Lehet, ez ilyen modern kori dolog inkább?

2023. szept. 12. 07:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
47%

Hiába pontoztok le, ez a tapasztalat. Hiába a telefon, soha senki nem ér rá, nem veszi fel, ha kérdezek valamit, akkor kuss van a vonal másik végén, sokan képtelenek kommunikálni. Volt olyan csajom, gyerekek, aki egyszer nem hívott fel amíg együtt voltunk...

Pedig aztán nem voltam rámenő, én is utálok telefonálni.

Most meg akkor ez is baj.

Fszom sem ért már titeket.

9. Ez az...

2023. szept. 12. 09:06
 12/18 anonim ***** válasza:
64%
A 4es enyhen mond is, orvosi eset..
2023. szept. 12. 09:09
 13/18 anonim ***** válasza:
69%

"ne is kérje el senki a telefonszámomat és ne is hívogasson, kb fejvadászok meg közvéleménykutatók szoktak csak hívni, ezt nem szeretném összekötni a párkapcsolattal."

Mi van? Összekötni a párkapcsolattal? A fejvadászokat? Ezzel mi a frászt akartál mondani, már ne haragudj? :D

Ijáj...

2023. szept. 12. 09:11
 14/18 anonim ***** válasza:
60%
Nem, de szerintem ez ma már ki is kopott teljesen. Mi pl hangüzikben beszélgetünk, az sokkal személyesebb.
2023. szept. 12. 09:25
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi se telefonálunk párommal. Együtt élünk, így minden estét együtt töltünk. Amikor meg nem egymással vagyunk, írunk
2023. szept. 12. 11:44
 16/18 A kérdező kommentje:

A hangüzik egy értelmezhetetlen műfaj számomra. A chat hátrányait vegyíti a telefonálás hátrányaival. Egyrészt munkidőben, vagy ha nem egyedül vagyok, nem tudom meghallgatni, emellett keresni sem lehet benne, mint egy chatben. Az élőbeszéd hangulatot meg nem adja meg, mert ugye nem élő, nem lehet közbeszólni, stb.

De azért a kommentek többségéből én azt érzem, tényleg ez az írogatás/hangüzenet a jövő, mert valami miatt ez jön be a többségnek. Hát nekem szomorú, de ez van.

2023. szept. 12. 11:48
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek elmondom hogy gyűlölök telefonálni, csak akkor hívjanak ha ég a ház.

Szóval nem, szerencsére nem hívogatnak.

30N

2023. szept. 12. 12:01
 18/18 anonim ***** válasza:
76%

Az "ismerkedős" fázisban nem szeretek telefonálni. Később már kifejezetten igénylem.

Csak a párommal és pár közelebbi barátommal szoktam telefonálni, de velük viszonylag sokat.

2023. szept. 12. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!