Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a véletlenek jelentenek valamit?
Sajnos nagy dilemmában vagyok párkapcsolati téren. Két évvel ezelőtt a munkahelyem által találkoztam egy lánnyal, aki úgymond elsőre megakadt a szemem. Mindezt úgy, hogy van barátnőm. Telt múlt az idő és egyre többet dobta fel a Facebook, láttam az utcán és idén már feltűnt egy barátom szülinapi buliján is. Ez már elég érdekes volt, hogy nem is egy városban élünk, soha eddig nem hallottam róla. Nemrégiben a barátnőm részéről ültünk össze egy este és a kis létszámú társaságban persze, hogy ott is megjelent...
Annak ellenére, hogy van barátnőm nem tudom elhesegetni a gondolatot, hogy tetszik. Így is be-beugrik, nemhogy ha még találkozok vele.
Jártatok már így ti is? Végül mi lett?
Vagy ez normális és fogadjam el, hogy ez van és lesz még ilyen az életem során?
A véletlenek remelem nem jelentenek semmit.
Nekem olyan van hogy az egyik c.szomszedcsaj állandoan lek-z engem meg abuzál ordit pletykál rolam, de egy nagycsomoszor ha megyek haza vagy indulok pont akkor indul ő is vagy jön haza allandoan szembejön!
Már alig merek elindulni otthonrol probálok lapulva osonni a társasházban is mert megjelenik mint vmi falra festett ördög.
En magyar nő ő meg c.ny redva.
Allandoan baja van velem beszól ordit rohadt köcsög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!