Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek a véletlenek jelentenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a véletlenek jelentenek valamit?

Figyelt kérdés

Sajnos nagy dilemmában vagyok párkapcsolati téren. Két évvel ezelőtt a munkahelyem által találkoztam egy lánnyal, aki úgymond elsőre megakadt a szemem. Mindezt úgy, hogy van barátnőm. Telt múlt az idő és egyre többet dobta fel a Facebook, láttam az utcán és idén már feltűnt egy barátom szülinapi buliján is. Ez már elég érdekes volt, hogy nem is egy városban élünk, soha eddig nem hallottam róla. Nemrégiben a barátnőm részéről ültünk össze egy este és a kis létszámú társaságban persze, hogy ott is megjelent...

Annak ellenére, hogy van barátnőm nem tudom elhesegetni a gondolatot, hogy tetszik. Így is be-beugrik, nemhogy ha még találkozok vele.

Jártatok már így ti is? Végül mi lett?

Vagy ez normális és fogadjam el, hogy ez van és lesz még ilyen az életem során?

2023. szept. 9. 07:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, mindig vannak átfedések a társaságok között. Attól meg hogy kapcsolatban vagy tetszhetnek más nők is, csak ne csinálj vele semmit. Vagy ha nem bírod inkább szakíts a mostanival.
2023. szept. 9. 07:49
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
Mi az a facebook? Verd ki a fejedből, az a legjobb megoldás.
2023. szept. 9. 08:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A véletlenek remelem nem jelentenek semmit.

Nekem olyan van hogy az egyik c.szomszedcsaj állandoan lek-z engem meg abuzál ordit pletykál rolam, de egy nagycsomoszor ha megyek haza vagy indulok pont akkor indul ő is vagy jön haza allandoan szembejön!

Már alig merek elindulni otthonrol probálok lapulva osonni a társasházban is mert megjelenik mint vmi falra festett ördög.

2023. szept. 9. 08:24
 4/6 anonim ***** válasza:
3 - Lehet, hogy tetszel neki, és azért foglalkozik veled annyit.
2023. szept. 9. 09:10
 5/6 anonim ***** válasza:
50%

En magyar nő ő meg c.ny redva.

Allandoan baja van velem beszól ordit rohadt köcsög.

2023. szept. 9. 09:22
 6/6 Senior Séf ***** válasza:
A szerelemnek vannak fokozatai, kérdező. És noha a jelenlegit mindig a legerősebbnek, legszentebbnek, legidőtállóbbnak, leglegebbnek hisszük, utólag rendre kiderül, hogy felejthető momentuma volt csupán az életünknek. Teljesen természetes tehát, ha nem kerüli el a figyelmedet más potenciális partner. Majd ha VALÓBAN szerelmes leszel, ez nem fog megtörténni. (Persze a tudat alatti mérlegelés mindig meglesz, de az egy másik történet.)
2023. szept. 13. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!