Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek ilyen fatális véletlenek vagy nem hisztek az ilyesmiben?
Figyelt kérdés
4 éve ismertem meg életem legnagyobb szerelmét, 2 évig szenvedtem, mert bíztam benne, hogy szakít a pasijával, de végül a másik srácot választotta. Nagyjából úgy fél évig padlón voltam miatta és gyakran gondoltam rá azóta is, de biztos voltam benne, hogy többet nem látom, mert totál megszakítottuk a kapcsolatot. Semmit se tudtam róla az utóbbi 2 évben, erre a héten kezdtem új munkahelyen és ott szembesültem vele, hogy ő is itt dolgozik, ráadásul a közvetlen felettesem lesz márciustól. Ő jól kezelte a helyzetet, kicsit viccelődött a szitun meg tegnap azért komolyan is mondta, hogy reméli nem lesz köztünk gáz a múlt miatt stb. Azóta amúgy hozzá ment az akkori pasijához, ami azért sziven ütött, de legalább nem potyára törte össze a szivemet. Ahogy megláttam és rám mosolygott felfogtam, hogy sose voltam túl rajta és megint beszoptam, szivat az élet. Az van, hogy imádom a hangját, a nevetését, azt ahogy rám néz meg úgy az egész lényét, nekem ő a tökéletes lány. Amúgy az első gondolatom az volt, hogy azonnal felmondok, de aztán eszembe jutott, hogy ez nem lehet véletlen, ilyen fatális véletlenek nem léteznek. Szerintem okkal került megint a közelembe és hiába tesz úgy, mintha rá nem lenne hatással, hogy újra lát én éreztem rajta. Amúgy nem tudom mennyire hűséges tipus, mert szerdán rám írt messengeren és munka közben is odajön, ma ebédelni is hívott mikor ment, szóval abszolút nem távolságtartó, pedig pontosan tudja mennyire szerelmes voltam belé és vak is látná, hogy most sem közömbös. Nem tudom, hogy most ez egy második esély, hogy küzdjek érte vagy tartsam tiszteletben, hogy nem szingli azóta sem és keressek gyorsan másik munkahelyet. Ti mit lépnétek ilyen szituban?2023. febr. 17. 20:44
1/6 anonim válasza:
N tennem ki magam még egy pofánesésnek.
2/6 anonim válasza:
Keress gyorsan másik munkahelyet.
3/6 anonim válasza:
Tartsd tiszteletben, hogy házas. Elhiszem, hogy te szeretnél ebbe többet látni, de ez nem jelenti, hogy van is. Az meg amúgy normális, hogy az elején a főnök több figyelmet szentel az új beosztottjának, ez se feltétlenül jelent többet. Hiába tudja, hogy akkor nagyon szerelmes voltál belé, valószínűleg azt feltételezi, hogy 2 év alatt már továbbléptél. Ha nem tudod elfogadni a helyzetet, inkább beszélj vele (vagy ezt se) és mondj fel, próbaidő alatt még könnyen megteheted.
4/6 anonim válasza:
Nagyjából 2,5 évet vettél el magadtól egy olyan lány miatt, aki egy masik srácot választott, akihez hozzá is ment.
Most, hogy mindennap látni fogod és így érzel iránta, nagyon nehéz lesz továbblépni. Én a helyedben őszintén beszélnék vele erről, de bármi lesz, ne hagyd hogy újabb éveket vegyen el tőled ez az egyirányú szerelem.
Valószínűleg a felmondás lesz a legjobb opció. Sok sikert!
5/6 anonim válasza:
Én is azt mondom hagyd ott a munkahelyedet még mielőtt jobban belemélyedsz megint érzelmileg a dologba. Nem feltétlen kaptál második esélyt, tud lenni nagyon fanyar humora az életnek.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát, ja az én eszem is azt mondja az lenne a legjobb, ha hétfőn már be se mennék. Elsőre is annyira baromi nehéz volt elengedni és ismerkedni más csajokkal, aztán pont most megint képbe kerül és semmi másra nem tudok gondolni, csak arra, hogy de jó lenne vele lenni. Nem értem miért szopat ilyen szinten az élet, megszenvedtem már hosszasan azt, hogy olyan lányba szerettem bele, akinek már sok éves kapcsolata volt és most bumm megint. Annyira reménykedtem, hogy tényleg nem látom többet és végleg elfelejtem őt.
2023. febr. 17. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!