Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félre értenétek, ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félre értenétek, ha valaki egyszer csak így írna nektek?

Figyelt kérdés

Egy nagyon fura helyzetbe kerültem. Van egy jópár buszsofőr ismerősöm és hát azért is mert egy ideig ismerkedtem az egyikkel ( nem kell semmi olyan dologra gondolni, csókon kívül semmi más nem történt hála az égnek), de most az egyik kollégája akivel igazából nem is sokat beszéltem és nem is ismerem rendesen, elkezdett nekem írogatni. Van barátnője ezért nem is gondoltam bele semmit olyat, hogy na bármit is akar tőlem, mert csak viccelődtünk. Aztán írt egy elég érdekes dolgot, aminek az volt a lényege, hogy megmutatná mit tud az ágyban. De ugye ilyen viccbe burkolva írta de mégis csak néztem egyet hogy ez most micsoda. Nem tudom eldönteni hogy csak ilyen fura a humora, mert van ilyen ismerősön akinek szinte minden vicce erről a témáról szól.

De nem tudom hogy ebben a helyzetben mit is lehetne csinálni. Mármint hogy reagáljam e túl a dolgot miközben lehet csak egy vicc volt, vagy inkább hagyjam is az egészet, mert nagyon rosszul érzem is magam hogy van barátnője de mégis képes másnak ilyet írni.

És lehet most sok embernek hülyének tűnök, de férfiak terén én semmit nem értek, mert sajnos akikkel eddig ismerkedtem, mindig azt hittem értem őket meg hogy tudom milyenek is valójában, aztán kiderült hogy minden amit gondoltam teljesen téves volt.

2023. szept. 8. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
At kene kuldeni a nőjének megnezném akkor is viccds kedvében lenne e.
2023. szept. 8. 19:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nos, lehet, hogy az a pasi, akivel csók volt, többet hazudott ennek a másiknak, és úgy gondolja, könnyen kapható vagy.
2023. szept. 8. 19:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Bedobja a szexet, kíváncsi, hogy mit reagálsz. Ha megemlíted, hogy ilyet ne, akkor besértődik, mert nem tud megfektetni. Ha nem említed meg, beleegyezésnek veszi a hallgatásod, és tovább, nyíltabban próbálkozik.
2023. szept. 8. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!