Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki az exe jelenlétében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki az exe jelenlétében ridegen viselkedik a párjával, az azt jelenti, hogy nem tette még túl magát az exén?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt. Volt egy exe (a legutolsó), aki miatt depressziós lett, megcsalta a párom egyik gyerekkori barátjával, emiatt a párom évekig rosszul volt, depresszióval is kezelték. 4 év telt el a szakítás óta. Úgy adódott, hogy az a csaj is ott volt az esküvőn, és eleinte nem is értettem, hogy miért húzódik el a párom tőlem, amint belépett az a lány, kihúzta magát a karjaim közül. Utána tudtam meg, hogy ő volt az a híres D. Szótlan volt utána, és össze is kaptunk, mert én túlgondolom a dolgokat.
2023. szept. 8. 14:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt elengedném, de figyelném a továbbiakban a viselkedését. Kicsit visszavenne a bizalmamból. 3 hónapja vagytok együtt, az nagyon friss, teljes lila ködnek kellene lennie, ehhez képest van egy nyilvános lepattintás, sertés, még ha oka is van, előre vetíti más stresszes helyzet kezelését részéről
2023. szept. 8. 16:48
 22/24 anonim ***** válasza:
Én már ezt nem engedtem volna el.
2023. szept. 8. 18:01
 23/24 anonim ***** válasza:

Öh, nem lehet hogy valójában nem a lány traumatizálta a pasidat, hanem fordítva, és a párod masszívan hazudja az egész sztorit? Volt már nárcisztikus exem, és hiába hogy ÉN kerültem miatta masszív terápiára, ahogy ő befeketített a saját ismeretségi, rokoni körében, hát azt az ellenségemnek se kívánnám. Azok máig naivan azt hiszik, hogy én bántottam őt, pedig úristen, sose tettem volna, ő bántott valójában.

Pont 4 éve volt az is, de azalatt úgy jött-ment az életemben, ahogy akart (és sajnos ahogy hagytam), amíg végleg meg nem húztam egy határt. Aztán amikor a legújabb leendő dobott csajával meglátott, akkor azt is ledobta magáról, és kb rá se nézett utána, csak ált mint a f*sz. Csak ismerős volt a sztori, meg a párod reakciója is (a beszólásról nem is beszélve)

2023. szept. 12. 14:25
 24/24 anonim ***** válasza:
Hat fura a viselkedese, mintha nem akarta volna hogy lássa az exe, hogy vagy neki. Eltol, beszol... En nem hagynam szo nelkul, es raadasul nyilvanosan alazott meg. Es azt is tudhatta, hogy ott lesz a lany.
2023. okt. 6. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!