Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki az exe jelenlétében ridegen viselkedik a párjával, az azt jelenti, hogy nem tette még túl magát az exén?
Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt. Volt egy exe (a legutolsó), aki miatt depressziós lett, megcsalta a párom egyik gyerekkori barátjával, emiatt a párom évekig rosszul volt, depresszióval is kezelték. 4 év telt el a szakítás óta. Úgy adódott, hogy az a csaj is ott volt az esküvőn, és eleinte nem is értettem, hogy miért húzódik el a párom tőlem, amint belépett az a lány, kihúzta magát a karjaim közül. Utána tudtam meg, hogy ő volt az a híres D. Szótlan volt utána, és össze is kaptunk, mert én túlgondolom a dolgokat.2023. szept. 8. 14:19
11/24 anonim válasza:
10. Na pont az ilyenek miatt szemlelem inkább tisztes távolból az ilyen családi összezördüléseket :S Sosem úszod meg ezeket a szappanoperába illő epizódokat...
12/24 anonim válasza:
"megalazott mindenki előtt, csak mert megkérdeztem, hogy miért húzódott el tőlem"
Te négyszemközt kérdezted, és ő nyilvánosan megalázott?
13/24 A kérdező kommentje:
Nem, ott voltunk, beszélgettünk két párral, egymásba karoltunk, többször megpuszilt, ölelgetett. Aztán megjelent a lány, elhúzódott hirtelen, szótlan lett, ideges, és amikor le akartam szedni róla egy szöszt, beszólt, hogy "Hagyjál már b+".
2023. szept. 8. 15:24
14/24 anonim válasza:
Ha így tud beszélni veled, az sajnos máskor is előfordulhat. Nem téged alázott meg, hanem magáról árult el valami nagyon negatívat.
15/24 anonim válasza:
A beszólása durvább mint az elhúzódás, jogos a kiakadásod.
16/24 anonim válasza:
Hát igen, ez valóban gáz. Mert azt értem, hogy még mindig felkavarja, én sem lennék semleges, ha összefutnék azzal, aki megcsalt. De olyan biztos nem fordulhatna elő, hogy kibújok a szerelmem ölelése alól. Sőt, még direkt ölelgetném is az exeim jelenlétében :D Megalázó dolgot csinált, én ezt nem nézném el neki.
17/24 anonim válasza:
Pont, hogy az lehetne neki egy elégtétel, hogy már van másik nője. Szóval fura.
18/24 anonim válasza:
Férjemet ismerve, ez tipikus indulatkezelesi probléma, tök mindegy mi váltja ki, a dühét rajtam vezeti le, ez hagyjál bazmeg annyira red flag, sajnálom.
19/24 A kérdező kommentje:
Nem "csak" megcsalás volt, hanem érzelmi zsarolás, öngyilkosság pedzegetése, egyszer a lány felvágta az ereit a kádban, és a páromat okolta, aztán mindenki a párom hibáztatta. Az meg csak hab a tortán, hogy az egyik gyermekkori barátjával csalta meg, akit testvéreként szeretett. Az a fiú egy ideig lakott is a pároméknál, a szülei sajátjukként szerették, mert annak a fiúnak zűrös családja van. Szóval nem egyszerű story, én is csak nagyvonalakban tudom, hogy mi volt.
Most, hogy elolvastam a kommenteket, könnyebb lett valamennyivel, de nem fogom annyiban hagyni ezt.
2023. szept. 8. 16:42
20/24 anonim válasza:
19. Ez tényleg nagyon durva. A párod súlyosan traumatizált. Ez nem menti fel ezalól a viselkedés alól természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!