Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek a párja éjszaka dolgozik hogy tudtok aludni? Egyszerűen 15 percenként felriadok iszonyatossan hiányzik mellőlem. Olyan szinten hogy sírok éjjel a hiánya miatt.
Nem ez van nálunk, de én sem alszom jól olyankor, amikor külön vagyunk. Igazából csak megszokás kérdése szerintem. De amúgy ha pl nem jön haza másnap délutánig, akkor jobban alszom, ha csak hajnal 1ig nem ér haza, akkor meg folyton felébredek, mert várom őt :D
És igen igazad van abban, hogy aki szerint kapcsolatfüggőség az, hogy nem szeretsz a párod nélkül aludni, az még nem találkozott a lelkitársával. Nekem akkor voltak ilyen gondolataim, amikor szar kapcsolatokban voltam, vagy szingli voltam. Most a lelkitársammal élek együtt és fáj hogy jelenleg is munkában vagyok és nem vele. Úgyhogy ne hallgass a károgókra :)
Épp most ment el a párom dolgozni.
Én is most tettem le a seggem, egész nap dolgoztam, elláttam a gyerekeket, vittem a háztartást. A szemem alig bírom ébren tartani, de enni, fürödni kell, és egy kicsi időt el kell töltenem csendben, nyugiban.
Szeretem a párom nagyon, de ha még elkezdenék utána búsulni, akkor jó nagy hülye lennék. Ilyen az első külön töltött hét alatt volt csak (szülés).
Ja, munkásszállón a brigáddal együtt, biztos egymásnak adták a munkatarsak, amikor megunták... 🤣 Meg ugye a tesói is, meg az apja is, mert együtt dolgoztak jó sokáig a cégnél... Ja, meg ment a nő utánuk mindig az ország városaiba...
Nem vagy egy kicsit sem féltékeny típus. Szegény párod, fogadni mernék, hogy a bikinis reklámokat is eltakarod előle. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!