Iszonyatosan rosszat álmodtam, mit jelenthet?
Azt álmodtam, hogy meghalt valami öreg néni és azt mondták, hogy el kell töltsek egy éjszakát a házában. A háza egy kietlen dombtetőn volt ahol nem lakott senki. A ház egy 2 emeletes nyomasztó épület volt. A kert fejig érő gazzal, fákkal volt tele. Valaki ki vitt a házhoz kocsival, de nagyon gyorsan mentünk. Kapaszkodtam, csúszott a kocsi, nagyon féltem. Oda értünk alkonyatkor a domb tetején lévő házhoz. Már naplemente volt. Narancssárga volt az égbolt. Mondtam, hogy bírom ki reggelig? Ja meg mondtam a kocsisnak, hogy a néni utált engem biztos meg fog jelenni a szelleme éjszaka. Akkor adott egy kutyát, hogy ne legyek egyedül és elhajtott. Bementünk a házba a kutyával, de csak félhomály volt, gyertyafények meg stb. Teljesen besötétedett és a kutya nyugtalan lett. Akkor látom, hogy megjelent a néni és egy vékony sikollyal siklott felém kinyújtott kezekkel.
Itt felébredtem hajnal fél 2-kor. Nem tudtam visszaaludni. Szakadt rólam a víz. Szerintem még kiabáltam is. :D
Ez mit jelenthet?
Azt jelenti, hogy volt egy nagyon rossz szorongásos álmod. Az álmodban megjelent képek mind szimbólumok, amiket a tudat alattid hozott létre, úgymint
kutya = ne legyél egyedül, kötődni szeretnél valakihez, akitől megoldást reméltél;
öreg néni = valami ami üldöz, ami ártani akar neked, benne testesült meg a szorongásod tárgya (ha "érzetre" tippelned kellene akkor ki volt az?);
üres, fenyegető ház = a bizonytalan jövőkép, amiről nem tudod mit fog hozni;
kietlen sivár ház = értelemmentesség, kötődési problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!