Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Iszonyatosan rosszat álmodtam,...

Iszonyatosan rosszat álmodtam, mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy meghalt valami öreg néni és azt mondták, hogy el kell töltsek egy éjszakát a házában. A háza egy kietlen dombtetőn volt ahol nem lakott senki. A ház egy 2 emeletes nyomasztó épület volt. A kert fejig érő gazzal, fákkal volt tele. Valaki ki vitt a házhoz kocsival, de nagyon gyorsan mentünk. Kapaszkodtam, csúszott a kocsi, nagyon féltem. Oda értünk alkonyatkor a domb tetején lévő házhoz. Már naplemente volt. Narancssárga volt az égbolt. Mondtam, hogy bírom ki reggelig? Ja meg mondtam a kocsisnak, hogy a néni utált engem biztos meg fog jelenni a szelleme éjszaka. Akkor adott egy kutyát, hogy ne legyek egyedül és elhajtott. Bementünk a házba a kutyával, de csak félhomály volt, gyertyafények meg stb. Teljesen besötétedett és a kutya nyugtalan lett. Akkor látom, hogy megjelent a néni és egy vékony sikollyal siklott felém kinyújtott kezekkel.

Itt felébredtem hajnal fél 2-kor. Nem tudtam visszaaludni. Szakadt rólam a víz. Szerintem még kiabáltam is. :D

Ez mit jelenthet?

2020. jan. 21. 19:07
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
Ez csak egy rossz álom volt ez nem jelent szerintem semmit nekem voltak már ennél cifább álmaim is.
2020. jan. 21. 20:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Azt jelenti, hogy volt egy nagyon rossz szorongásos álmod. Az álmodban megjelent képek mind szimbólumok, amiket a tudat alattid hozott létre, úgymint

kutya = ne legyél egyedül, kötődni szeretnél valakihez, akitől megoldást reméltél;

öreg néni = valami ami üldöz, ami ártani akar neked, benne testesült meg a szorongásod tárgya (ha "érzetre" tippelned kellene akkor ki volt az?);

üres, fenyegető ház = a bizonytalan jövőkép, amiről nem tudod mit fog hozni;

kietlen sivár ház = értelemmentesség, kötődési problémák.

2020. jan. 22. 01:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
1# Utólag olvasva még a legnyomasztöbb álmok is banálisnak tűnnek (magamon kipróbáltam, hogy reggel leírom, mit álmodtam), de átélni nagyon más. Lehet, hogy ő tényleg eddigi legrosszabb álmának élte meg.
2020. jan. 22. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!