Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki kevesebbet keres, alacsonyabb a végzettsége van, magyarán kevesebbet tett le az asztalra az mindenképp lehúzná a szintjére a másikat?
Az a helyzet, hogy régebben féltem ilyen nőkkel kezdeni, mert azt gondoltam, hogy nem lennék elég neki, nem tudna felnézni rám, volt aki azért utasított vissza, mert nincs diplomám, nincs valami jó munkám. Hát most olyan nővel ismerkedem akinek MA diplomája van és kétszer annyit keres, mint én, de alakulóban vagyunk. Sokszor azt hallottam másoktól, hogy hasonló a hasonlóval illik össze ezért keressek egy nem diplomás nőt és aki nagyjából annyi pénzt keres, mint én. Nos vannak köztünk eltérések, de nagyon jól kijövünk egymással és ez a különbség semmilyen problémát nem hozott eddig. Apám annakidején hazudott anyámnak a saját fizetése miatt, mert kevesebbet vitt haza, ennyire szégyelte magát, emiatt anyám eléggé összeveszett apámmal és anyámat csak zavarta, hogy hazdott neki. Ebből tanulva én sokkal liberálisabb vagyok, mint apám volt egyáltalán nem érzem magam kevésbé férfinak mellette.
Szokták mondani, hogy a rosszabbul kereső lehúzza a jobban keresőt a szintjére. Én arra szeretnék törekedni, hogy támogassuk, motiváljuk egymást és egy csapatot alkossunk. Mióta vele vagyok sokkal jobb a kedvem, motivációm is megnőtt és aktívabb vagyok. Nem akkor húzza le az egyik a másikat, hogyha nem akar semmit beletenni a kapcsolatba és túl önző? Én szerintem nem munka, végzettség függvénye a lehúzás sokkal inkább jellembéli. Párkapcsolat lényege nem az, hogy egymást építsék és ne önzés domináljon?
Kik találják ki ezeket a gagyi kérdéseket?
Ha igaz, akkor kukásként ne ismerkedj nőkkel.
Amig egy jol kereső egy szinten jól keresővel kacsalábon forgó házat fel tud építeni, addig egy jol kreső egy rosszul keresővel akár meglehet hogy hónapról hónapra él csak.
Így értik azt hogy egyik lehúzza a màsikat a szintjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!