Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket hogyan és mivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket hogyan és mivel csábított el a párotok? Milyen tett vagy gesztus volt az, amire azt mondtad, h igen, nekem ez a nő/férfi kell?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 18. 17:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A humora, és intelligenciája. Nekem ezek fontosak, külsőleg is tetszett a lányka de miután elkezdtünk beszélgetni engem levett a lábamról és eldöntöttem, hogy na nekem ez a nő a zsánerem. 7 évig tartott ki melettem :) 26f
2023. ápr. 18. 17:47
 2/9 Pillér2 ***** válasza:
91%
Ismertem jó ideje, tudtam, hogy nem cigizik, nem iszik, kultúrált, rendszerető, tiszta, így rárepültem. 25/N.
2023. ápr. 18. 17:48
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Humor, és az első randin párizsba vitt! (Még a covid előtt) 😊
2023. ápr. 18. 17:57
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
3-as Javítom: Humor, *pénztárca
2023. ápr. 18. 18:09
 5/9 anonim ***** válasza:
54%

4

Többet keresek nála! 😅 De köszi! (Es már akkor is többet kerestem)

2023. ápr. 18. 18:50
 6/9 anonim ***** válasza:
44%
Na, megy a felvágás, hogy "engem Párizsba vitt az első randin". Ha téged ez fogott meg benne először, akkor olyan nő is vagy, azaz igazság.
2023. ápr. 18. 19:52
 7/9 anonim ***** válasza:
57%

Talán hogy kapásból lehet vele szórakozni bulizni, gátlástalan (én is), órákat is lehet vele jóízűen beszélgetni, rengeteget nevetni, van kémia, mindenre tud reagálni, megmozgat es az első napunk se volt már átlagos, hanem inkább fergeteges, és nemhogymég a többi.

Semmi kényszeres randizás meg ingyen séta se volt, mint ami ma szokás a legtöbbeknél.

Különleges és magával ragadó volt már az első beszelgetésünk is.

Helyből reagál mindenre nagyon jókat mond, irtó helyes, aztán a többi pont is jött magától.

Amik élmények értek minket már első nap is, mintha vmi filmbe csöppentem volna ahol mindog zajlik valami események sztroik tömkelege, aztán kiderult mennyi mindenben sikeres, mennyien követik mennyien imádják mennyi spanja van milyen kocsi, aztán h médiában is van, sorban bukott ki róla egyre több és többminden.

Meg én se vagyok amugy piskóta, rólam is buktak ki sorban neki a dolgok:)

Amikor azt érzi az ember hogy valami elkapta es viszi sodorja magával egyre mélyebben bele mindenbe.

Más meg:szia mizu. És csend..és űr.aztán séta egy parkban.

2023. ápr. 18. 19:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mikor találkoztunk a legelső randi elején, megölelt:). Ekkor már volt egy olyan érzésem, hogy van benne valami plusz. Ezek mellett az fogott meg benne, hogy jó pasi ( helyes), kedves, aranyos, jó a humora, izgalmas, imádom a személyiségét, azt hogy nagyon összeillünk, bàrmiről lehet vele beszélgetni, erős a kémia is, és mint később kiderült, az ágyban is szuper, ő az egyetlen férfi akivel valaha orgazmust éltem át, és élek azóta is.:)
2023. ápr. 18. 21:07
 9/9 anonim ***** válasza:
66%

6

Ezen mi a nagy szám??? 20000HUF.ból megfordultunk...kb annyi volt a jegy (last min.ár)

2023. ápr. 18. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!