Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez barátu gesztus, vagy több?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez barátu gesztus, vagy több?

Figyelt kérdés

Ismerősöm az illető, beszélgettünk, megsimogatta az arcomat mosolyogva. Ő a férfi. Kicsit furának éreztem a dolgot, én maximum a párom arcát simogatnám meg. Ti mit gondoltok?

21/l

2019. jún. 10. 13:20
 1/4 A kérdező kommentje:
*baráti
2019. jún. 10. 13:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg próbált közeledni igen. mert nekem is vannak csaj haverjaim, de az arc simogatás némileg intimebb azt már vagy párral vagy szexpartnerrel csinálnom. 29/F
2019. jún. 10. 13:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Korodbeli? Mert akkor lehet, hogy egy bénább próbálkozás volt.
2019. jún. 10. 13:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, én is próbálkozásnak gondolom...

Kicsit idősebb, 27 éves.

2019. jún. 10. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!