Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogyan viselkedjen az a nő/mit mondjon/mit csináljon, ami után megértitek, hogy tényleg nem akar tőletek semmit?
A pároddal szemben ez nem gondolod, hogy gáz, hogy olyan hapikkal ápolsz beszélő viszonyt, akik egyértelműen akarnak tőled valamit, csak nem akarod őket megsérteni? Kibújt a szög a zsákból, meg kéne szakítani a kapcsolatot, mert a párod felé tiszteletlen, neked frusztráló vagy bűntudatkeltő/kellemetlen, az udvarlónak meg hamis remény. Mindenkinek szar.
Hazudd be, hogy onlyfans modell vagy, 6 gyereked van 8 apától és az államadósság háromnegyedét a te személyikölcsönöd teszi ki. 😃
Szerintem ez meglehetősen egyszerű eset, nagyjából magad is leírtad, mit kell mondanod, valami ilyesmit:
"Figyelj, kedves vagy, de boldog párkapcsolatban élek már több éve, légyszi értsd meg a dolgot."
Ignorálja, hogyne, mert az úgy működik.
Volt ilyen "udvarlóm", a vége, hogy feljelentettem zakalatásért - miután már apám is hiába beszélt vele, szakadjon már le rólam.
A távolságtartási után is! írogatott, amire tettem még egy feljelentést. Felfüggesztettet kapott.
Az ilyenekkel sokszor nem lehet másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!